Nieuwe recensies in Ermelo

Wok Inn

12 juni 2013

Dit restaurant zou ik zelf niet uitgekozen hebben. De wokgerechten waren op zich best te eten; goed bereid, smakelijke sauzen. Bijgerechten hielden niet over. Het ijs was niet lekker.

De tafels staan vrij dicht op elkaar. Dat maakt het onderdeel lopen van het lopend buffet af en toe lastig. Zeker als ook de weinig ervaren bediening door de zaak zwermt om borden en glazen van tafel te grissen zo gauw ze leeg lijken te zijn. Drank wordt overigens vlot door ze geserveerd.

De aankleding van de zaak is matig. Geen tafellinnen maar papieren placemats. Systeemplafonnetje. Het buffetgedeelte is donker. Het uitzicht op de jachthaven vond ik niet moeite waard.

Wok Inn heeft een all-in formule. Voor 26 euro ben je klaar, tenzij je sterke drank of speciale koffies wilt. Heel veel mag je voor dat bedrag niet verwachten, maar wel meer dan hier.

Gegeten op: 8 juni 2013.
-JRGN-
-JRGN-

De Schout van Ermel

2 juni 2013

Heerlijk op het terras gegeten.
Het was al 19:30 uur en terras zat helemaal vol maar de bediening had alles onder controle!
Begonnen met een heerlijke runder carpacio en daarna een varkenshaas sateetje. De huiswijn was prima.

Gegeten op: 5 mei 2013.
Vragender
Vragender
Meesterproever

Grillroom Restaurant Kapadokya

26 mei 2013

Ik heb laatst nog een pizza Margeritha laten komen. Was prima van smaak en HUGE! Prijs was fair. Bezorgtijd was acceptabel.

Gegeten op: 16 mei 2013.
beun
beun
Proever

Heerlickheijd van Ermelo

26 mei 2013

Na alle minder goede recensies op IENS, waren we zeer benieuwd. We waren hier met een hotelarrangement inclusief een 3 gangen diner. Op de kaart stond dit voor 35 euro pp. Je kon elke gang kiezen uit 3 gerechten. Voorgerecht steak tartare. Duidelijk zelf gemalen. Lekker, maar tamelijk saai opgediend. Voor tafelgenoot een vegetarisch paddenstoelengerecht. Dit waren gefrituurde paddestoelen opgediend in een soort pannetje. De serveerster kwam langs met heerlijke warme broodbolletjes uit een mand geserveerd. Tafels gedekt met linnen en ook linnen servetten. Wijn werd uit de fles aan tafel geschonken.
Hoofgerecht kalfsborst, geserveerd met pasta. Tafelgenoot had kabeljauw. Een prachtig stuk vis (haasje) ook geserveerd met pasta.
Dessert nougat parfait. Heerlijk romig.
Bediening was correct, adequaat.
Ambiance vond ik gezellig. Ruime afstand tussen de tafeltjes.
Al met al is het ons dus alles meegevallen.

Gegeten op: 21 mei 2013.
edithonline
edithonline

De Dorpskamer

24 mei 2013

Leuk restaurant. Beetje eetcafe sfeer. De bediening was echt heel goed. Deze kwam met een perfect gevoel voor timing de bestellingen opnemen en informeren of alles naar wens was. Bij een stelletje een tafel naast ons wist de dame aan tafel niet zo goed hoe ze haar gerecht (sliptongetjes) graatvrij moest maken en eten. Daarop ging de jonge ober naast haar zitten en heel geduldig de vis van de graat verwijderen en laten zien hoe dat ging. Hij nam er alle tijd voor. Ik heb alleen het hoofdgerecht asperges met ham besteld. De hoeveelheid was ruim en de smaak heel goed. De ham vond ik van zeer goede kwaliteit en heel smaakvol. De asperges waren ook erg lekker evenals de krieltjes die in een apart schoteltje in een beetje gesmolten boter waren bereid. Kortom mijn ervaring; eten heel goed en bediening super.

Gegeten op: 17 mei 2013.

De Dorpskamer

11 mei 2013

Leuke sfeer. Wel rumoerig. Wijn systeem voorkomt niet verzuurde wijn. Wel goede service bij klacht over wijn. Eten is van dik hout. Weinig subtiele smaken. Leuk voor lunch, diner valt tegen. Prijs kwaliteit matig

Jbrmarktplaats
Jbrmarktpla...
Proever in spe

Restaurant Boshuis Drie & De Buurtjes

10 mei 2013

Het eten is goed, a la carte misschien wel wat aan de prijs, maar de unieke ligging en uitstekende service is waar we steeds voor terugkomen. Midden in de bossen is dit een perfecte pleisterplaats voor wandelaars en fietsers voor koffie of lunch die op het beschutte terras even willen uitrusten. In de winter staan de wildspecialiteiten op de kaart, deze week de eerste asperges. We eten hier regelmatig met veel plezier.

Gegeten op: 3 mei 2013.
spiderman
spiderman
Expertproever

Italia

4 mei 2013

Heerlijk eten filetto capriccio met gorgonzola saus en tafelgenoot tarbot in witte wijn saus. Op verzoek spaghetti erbij gevraagd ook met gorgonzola saus was geen probleem en was ook heerlijk. Tafelgenoot kreeg de gebakken aardappel schijfjes met gegrilde groeten met kaas en een salade. Echt smullen. Restaurant was erg druk en gezellig, bediening liet af een een steekje vallen met de aanvoer van drankjes... Ze zijn allemaal wel heel aardig en beleefd.

Gegeten op: 3 mei 2013.
Versterre
Versterre
Meesterproever

Japas

27 april 2013

Gisteren hier gegeten en van de vele sushi restaurants die ik gehad heb is dit de verreweg de beste! Het eten was snel en erg goed qua kwaliteit! Goed op smaak en vers bereid! Ik heb bij service en decor geen 10 gegeven omdat we bij de 1e ronde sushi de sojasaus extra wasabi en gember miste, en het afrekenen erg rommelig ging en je zelf je jas moest zoeken. Het enige wat mij tegenviel in het decor was de WiFi Repeater die in de weg stond en een paar keer omgestoten werd, en de spinnenwebben boven ons hoofd. Het personeel was tot zover ik kon zien erg snel en kundig, ook erg netjes te woord gestaan en snel geholpen. Het restaurant was afgeladen, er was geen tafeltje meer vrij, desondanks kreeg de keuken en het personeel het voor elkaar om alle hapjes binnen 10 minuten te serveren! Het gefrituurde spul was ook totaal niet vettig wat je wel eens hebt bij gefrituurd eten. Al met al echt geweldig gegeten en geweldig bediend! Gelukkig hadden we gereserveerd!

paul91
paul91
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Japas

16 april 2013

Een drukbezocht restaurant, omdat er weinig vergelijkbaars is in de omgeving. In het weekend zeker reserveren, anders geen plek.

Niet zonder reden, het eten is er heerlijk en hoewel er gewerkt wordt met 5 rondes, houd ik het meestal na 2 of 3 rondes voor gezien.
Eten wordt vlot geserveerd. Ik ben een vaste klant en slecht 1 keer (op Koninginnedag 2012) heb ik meegemaakt dat de bediening onattent en langzaam was. Het personeel lijkt ook op uiterlijk geselecteerd te worden, allen leuke, vlotte jongens en meiden.

Een verbeterpunt zijn de 2 rondes waar op drukke avonden mee gewerkt wordt. Er is een maximale eetduur van 2,5 uur, maar het voelt ongemakkelijk als de volgende alweer naar je tafel staat te loeren. Tussen 8 en 8.30 uur is het een soort in- en uitladen van gasten en dat doet erg fabrieksmatig aan. Dat er een kwartier gelaten wordt tussen de bezetting van de tafels zou zowel voor de vertrekkende als de arriverende gasten prettiger aandoen denk ik.

Gegeten op: 12 april 2013.
Oxygen
Oxygen