Dit zeggen de gasten over restaurants in Ermelo
De Dorpskamer
Rond de middag hier gegeten naar aanleiding van de kaart en recensies. Het was er een drukke bedoeling, veel eters. Heerlijke salade met geitenkaas en gerookte kip. Rode wijn was perfect op temperatuur en smaak. Mijn vriendin had een broodje warm vlees en die zag er ook voortreffelijk uit. Zeker een aanrader. Prijs/kwaliteit dik in orde.
Uitstekend 2012-05-08 door Slyster68
Wok Inn
Prima WOK-restaurant. Ruime keuze aan vlees en vis-gerichten. Wat te denken van kangoeroevlees, wild-zwijn, zalm en kikkerbilletjes. Wij hadden gereserveerd en kregen keurig een plaatsje met uitzicht over de jachthaven. Nette en vlotte bediening. Klein minpuntje: in de garderobe hing een rokersluchtje.
Goed 2012-04-21 door pt1
Italia
Wat een gedrevenheid, wat een enthousiasme. Verwacht geen superculinaire hoogstandjes, maar om met je familie een lekkere pizza of een lekkere pasta te eten ben je hier op het juiste adres! Leuk tijdens een weekendje weg, want ook de kinderen worden verwend.
Goed 2012-04-15 door Paul vH
Peacock´s
Gezellig en vriendelijk restaurant wat open was op eerstebpaasdag. Heerlijk gegeten. Zowel voor kinderen als volwassenen een aantrekkelijke kaart met heerlijke toetjes!
Goed 2012-04-09 door Elsvdp
De Dorpskamer
Goede kaart, goed personeel en gezellige ambiance. Kom hier vaak en het is constant goed. Salades zijn echt een aanrader!
Uitstekend 2012-04-01 door Halex
De Schout van Ermel
Veel keuze op het menu. Goed voor snelle hap en voor uitgebreid dineren. De prijs/kwaliteit is in orde en de bediening goed.
Goed 2012-03-24 door dirk5
Heerlickheijd van Ermelo
De prijs kwaliteit verhouding was slecht. Stevige prijzen waarvoor je erg weinig en niet bijzonder te eten kreeg. Huiswijn is verhoogd tot 4,75 en daarvoor krijg je een Haags glaasje. Ongeveer iedere tien minuten stond er iemand die vroeg of we nog meer te drinken wilde. Het lijkt er wel erg veel op dat ze veel te veel personeel hebben...
Matig 2012-02-12 door ilona2
Japas
Genoten van het eten. Het is voor ieder wat wils. Mocht je niet van sushi houden dan staan er nog vele andere gerechten op de kaart. Ook is er een seizoenskaart terug te vinden met nog meer lekkere gerechten ter aanvulling op de standaard kaart. De inrichting is erg mooi en deed mij in positieve zin verbazen. Vooral de kuipzitting...
Uitstekend 2012-02-05 door priscilla87
Italia
Alleen pizza gegeten (goed en vers) maar de menukaart/dagkaart plus de vriendelijke bediening nodigen uit om dit reastaurant eens beter te gaan ontdekken.
Goed 2012-01-25 door Richard Leeuwenhart
Italia
Gisteravond gegeten bij deze Italiaan. Gastheer geeft je direct het gevoel van 'je thuis voelen'. Het eten is heerlijk met eenvoudige authentieke smaken en behoorlijke porties. Vitello tonnato erg smakelijk. Over het algemeen vriendelijk prijzen en gezellige sfeer. Goede Italiaan!
Goed 2012-01-08 door Proever73856
Japas
Gisteravond gegeten bij Japas tijdens een weekendje samen weg. Het is een vriendelijke en smakelijke combinatie van Japanse tapas, sushi en tapan-yaki. Hapjes zijn goed geproportioneerd en allen duidelijk verschillend van smaak. Het concept moet je even snappen; je mag 5 ronden bestellen en in elke ronde 4 hapjes per persoon. Er is voldoende keuze, wat tegelijk ook een gevaar...
Goed 2012-01-07 door Proever73856
De Schout van Ermel
Restaurant is op zich prima in orde. Redelijk groot maar niet storend vanwege de verschillende hoeken die zijn gecreëerd. Ga er echter niet naar toe voor tappas want dat is echt een aanfluiting. Ja er is een tappas kaart en ja patatas bravas staat er nog net op maar Serano ham, Monchego kaas of zelfs chorizo is in de verste...
Redelijk 2011-12-30 door basb
Ling Fa
Uitstekend restaurant. Ik kom hier graag om een maandmenu op te halen. Het vlees is altijs super mals. Het personeel super vriendelijk. Ik zag hier een slechte recentie van 2008. Maar dat ging nog over de oude eigenaars. De nieuwe eigenaars (tis een familie bedrijf) zijn jonge enthousaiste mensen.
Uitstekend 2011-12-09 door mechelientje
Japas
Inderdaad: 'Japas' is een heel leuk concept, erg goed gevonden. De geserveerde gerechten zijn werkelijk uitstekend. Goede hoeveelheid, erg smaakvol en origineel. Helemaal niets op aan te merken, echt top. Ook de inrichting van het restaurant is prima, opvallend zonder schreeuwerig te zijn en met een paar grappige elementen er in verwerkt. Waarom dan 'Goed' ipv. 'Uitstekend'? Heel simpel: hoewel...
Goed 2011-11-30 door Peter H.
De Dorpskamer
Gisteravond verrukkelijk gegeten. De Verrassende Vis Verwennerij smaakte uitstekend. Ook de biefstuk viel erg in de smaak. Leuk dat je als gast in de keuken kunt kijken, wat een bedrijvigheid! Goede sfeer en gezellig ingericht.
Uitstekend 2011-11-27 door omaenopavanstan
Restaurant Boshuis Drie & De Buurtjes
Hier vorige weekend met de familie wezen eten. Het is een charmante locatie en een typisch bos-achtig sfeervol restaurant. De service was erg goed, maar het voorgerecht rode biet carpaccio met truffel bevatte zeker geen truffel en de wildgerechten waren traditioneel, prima, maar zeker niet verrassend. Al met al belooft de kaart meer dan het waarmaakt. Maar we gaan zeker een...
Redelijk 2011-11-03 door Sarah_lee
Restaurant Boshuis Drie & De Buurtjes
Heerlijk adres voor na een lange boswandeling. Lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening.
Uitstekend 2011-10-31 door C69
De Schout van Ermel
Lekker een weekendje weg! 2 nachten in een hotel in Ermelo en 's avonds op zoek naar een lekker restaurant. We kwamen terecht bij De Schout van Ermel en bestelden 7 verschillende soorten tapas. Wij gaan vaak uit eten en eten regelmatig tapas, maar zelfs na 3 maanden in Madrid gestudeerd te hebben heb ik nog nooit zulke lekkere tapas...
Uitstekend 2011-10-17 door jessica66x
Japas
leuk nieuw concept ,zeer vriendelijke bediening en ook nog een normale prijs,wie verder dan de 4e ronde komt moet echt wel uit gehongerd zijn .
Uitstekend 2011-10-08 door dididivers
In de Volksmond
Op mijn fietstocht kwam ik hier terecht en heerlijk op het terras gegeten. De bediening was uitermate vriendelijk en verrast werd ik over het heerlijke broodje warme geitenkaas met spek. Een prachtig opgemaakt bord en de smaak was voortreffelijk. De koffie, biologisch, was lekkerder dan doorgaans. Een aanrader.
Uitstekend 2011-10-04 door wimmus
Ermelo
Ermelo biedt 26 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Ermelo? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Boshuis Drie & De Buurtjes, Heerlickheijd van Ermelo en De Dorpskamer.
- Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept