Restaurants in Epen

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.0

Landgoed Schoutenhof

Regionaal
Molenweg 1

Epen

Epen biedt 12 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Regionaal, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Epen? De populaire restaurants in deze maand zijn Taverne Wingbergermolen, Hotel-Restaurant de Vier Jaargetijden en Panorama Restaurant Gerardushoeve.

Video van een restaurant in en om Epen

Restaurant video van Au Coin d. B. Enf.

Recente meningen van restaurants in Epen

Panorama Restaurant Gerardushoeve

Januari 2012 hier gegeten met 8 personen. Het was uitstekend!Alle gerechten werden tegelijk opgediend. De presentatie was heel mooi op een mooi servies. Dun lijntje saus, echt niet overdreven. Mooie gedekte tafels en een prachtig uitzicht. Kalfsoester was uitstekend, lekker mals vlees. Wij sliepen in Hotel Gerardushoeve en werden keurig met een shuttlebusje(gratis) vervoerd. Dus ik weet niet wat de...

Uitstekend 2012-01-23 door hagedis

Panorama Restaurant Gerardushoeve

Deze week bij dit restaurant gegeten. Beiden gekozen voor een menu. Het ene hoofdgerecht, dat bestond uit een stoofpot, bleek niet eetbaar. Het vlees was keihard en gortdroog. Het andere hoofdgerecht, een visgerecht, was smakelijk. Na een klacht werden we afgescheept met een extra glaasje wijn. Jammer, wat meer begrip en een betere service was op zijn plaats geweest.

Matig 2011-09-26 door hcapel

Taverne Wingbergermolen

Prima zaak, heel gezellig en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je zit buiten heerlijk aan het water en de service is uitstekend. Eén minpuntje: waarom betaal je voor een karafje water voor twee personen (als er gevraagd wordt om één glas t.b.v. medicijnen) 4 euro ! Een pilsje kost 2,30....; bier is bijna goedkoper dan water...

Uitstekend 2011-09-16 door bommel44

Taverne Wingbergermolen

Heel veel eten voor een normale prijs.

Goed 2011-08-31 door paul-eric

Panorama Restaurant Gerardushoeve

25 augustus 2011 hier gegeten. Bediening correct, het uitzicht adembenemend en het eten geweldig! Maar dat wisten wij al van het jaar daarvoor!

Uitstekend 2011-08-27 door yuma