Dit zeggen de gasten over restaurants in Epe

de Slimmerick

Uitstekend restaurant, goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Goede bediening en service. Zeker een restaurant om nog eens vaker te bezoeken.

Uitstekend 2012-05-21 door fijnproever55

De Ossenstal

Mooie locatie, aardige bediening, grote spekpannenkoek met welgeteld 4 plakjes spek!! Hele zuinige kok dus, alleen niet op onze portemonnee.

Matig 2012-05-17 door koning03

't Soerel

Gewoon een prima restaurant klassiek maar blijft geweldig van smaak en ambiance. Tijdens een vakantie hier twee keer gegeten en top. Vers en fijn van smaak uitstekende desserts kaasplank van top kwaliteit

Uitstekend 2012-04-27 door zilva25

De Honingpot

21-4-2012.Het pannenkoekenhuis ziet er gezellig uit maar de pannenkoeken zijn dik en melig! Die met spek, ui en champignons terug gegeven omdat hij niet gaar was! "Volgens de keuken wel gaar, maar door de champignons en uien was hij wat nattig van binnen" dus netjes opeten werd mij medegedeeld. Ik ben 50 jaar en niet een kind!!! Na twee happen...

Slecht 2012-04-21 door rolo57

De Honingpot

Afgelopen zaterdag geweest met 4 volwassenen en 3 kinderen. Gelukkig gereserveerd; de Honingpot zat helemaal vol! Personeel verdient een pluim, zelden (ook in luxe restaurants) zo goed, enthousiast en attent personeel meegemaakt. Lekker gegeten, ook de personen die geen pannenkoek gegeten hebben. Ruime porties. De kinderen kregen na afloop een knuffeltje kado, ook onze (bijna) 1 jarige, die helemaal niets...

Uitstekend 2012-04-17 door Lekkereten74

Het Wapen van Epe

Op terras buiten gegeten. Duurde lang voordat we geholpen werden. Wijn besteld, het laatste beetje uit de fles die te lang had opengestaan, droezig.Volgende keer een andere zaak proberen, zijn er tenslotte genoeg in Epe

Matig 2012-04-16 door sjan

De Veldhoeve

Prettige en attente ontvangst. Gevarieerde menu- en wijnkaart. Zowel de gekozen kabeljouw als de biefstuk waren van uitstekende kwaliteit aangevuld met passende groente en gebakken aardappeltjes in schil. Jammer dat wij er niet in de buurt wonen!

Uitstekend 2012-04-11 door Robert49

't Soerel

Met Pasen voor de eerste keer gaan eten bij t Soerel. Bij ontvangst maakte de gastheer, tevens eigenaar van het restaurant een niet erg sympathieke indruk. Dit bleef gedurende de avond helaas zo, terwijl hij zich bij andere gasten van en betere kant liet zien. Echter zijn vrouw en de andere heer in de bediening waren erg aardig. Wel zaten...

Goed 2012-04-09 door snaaibaai

Diamant

Een geweldige avond gehad. Eten van goede kwaliteit en zeer smakelijk en vers bereid. Concept is goed. Tappas, maar dan Oosters. Je wordt aan tafel bediend en elke keer geef je twee van de 60 gerechtjes op en die worden dan vers bereid. Bediening ging vlot, maar het was niet druk, dus hoe het dan gaat weten we niet. Eten is onbeperkt...

Goed 2012-04-05 door HannyEef

WOK Oriental

Super, zowel wokken, tepanyaki en grillen, heerlijke sushi, zalig wokgerechten/tepanyaki/grill gerechten en een zeer uitgebreid toetje.

Uitstekend 2012-04-03 door frarast

't Soerel

Na de mooie verbouwing weer eens een menu genomen bij dit restaurant. Tafelgenoten hadden een vlees/vis combinatie en ikzelf een vegetarisch menu. Alles was heerlijk van begin tot eind. De bediening is vriendelijk en warm.

Uitstekend 2012-03-13 door bladplantje

De Veldkamp

Wat een leuk pannenkoekrestaurant is dit! We hebben lekker gegeten en zaten er heel gezellig. We komen er vast en zeker terug.

Uitstekend 2012-03-09 door Heitkonig

De Veldhoeve

Wij hebben hier onlangs heerlijk gegeten. Het restaurant is heel sfeervol, de bediening attent en vriendelijk. De hertenfilet en de Veluwse eendenborst waren botermals. De kleine aardappeltjes vonden we er niet zo goed bij passen, maar voor de rest was het heel goed. Wij komen graag nog een keer terug.

Uitstekend 2012-03-09 door Heitkonig

't Soerel

Erg goed. Mooie inrichting, zeer sfeervol. Uitmuntende gerechten, echt culinair. Leuke bediening, chique en verstand van zaken. Een aanrader.

Uitstekend 2012-02-16 door drakey

't Soerel

Na een prachtige verbouwing en een team dat keihard werkt weer terug in de top 100 van Lekker, en terecht! En ook nog een Bib Gourmand gekregen dit jaar, ook terecht! Vorig weekend weer ontzettend goed gegeten en ben nog steeds aan het nagenieten. Gelukkig met de Kerst weer!

Uitstekend 2011-11-28 door champ

Restaurant Stern

Voor wat ons betreft een uitstekend restaurant met zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zeer vriendelijke ontvangst en heel mooie zaak. Alles ziet er even fris uit. De buffetten zijn zeer goed gevuld en een overvloed aan keuze. Van ons een dikke 8 Stern. Ons zie je zeker weer

Goed 2011-11-25 door doortje2

Restaurant Brasserie De Hertenkamp

Afgelopen zondag hier gegeten en we hebben genoten! Ik heb sinds kort diabetes en dit was de eerste keer dat ik na dit te weten uit eten ging. De chef kwam langs om mijn wensen te bespreken,top! Wel misschien leuk om even te vertellen wat er bij het vlees/vis van de dag komt als garnituur; bij het kaartgeven en bij...

Goed 2011-11-09 door Dirkydirk

't Soerel

Uitstekend restaurant: verfijnd eten, professionele bediening! Een echte aanrader voor culinair hoogstaand eten in prettige ruimte en met gepaste, gastvrije begeleiding. Dit echtpaar verstaat het hostellerie vak en het eten is van zeer goede kwaliteit Huib en Yvonne Kasteleijn, 60 +

Uitstekend 2011-11-05 door kasteleijn

Restaurant Brasserie De Hertenkamp

Heerlijk en sfeervol plekje!! Het kippetje uit de oven is een aanrader, heerlijk!!

Uitstekend 2011-10-30 door tamara1974

De Veldhoeve

uistekend eten, zeer gastvrij en flexibel, als ik in de buurt zou wonen, zou dit een van mijn vaste adressen worden.

Uitstekend 2011-10-23 door relaxeenbeetje

Epe

Epe biedt 27 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Epe? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Soerel, De Veldhoeve en De Honingpot.

Video van een restaurant in en om Epe

Restaurant video van Vis en Meer