Amerikaans (1)
Internationaal (10)
Italiaans (1)
Lunchroom (1)
Meer...1 niet getoondIn de buurt:
't Harde (4)'t Loo-Oldebroek (1)
Apeldoorn (125)
Hoog Soeren (5)
Hulshorst (3)
Meer...26 niet getoond
Epe
Epe biedt 27 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Epe? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Soerel, De Veldhoeve en de Slimmerick.
“De beste Japanners van Epe”
- Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35, - De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50 - En Verre
Steak & ribs - all you can eat - malse bavette steak en verschillende spareribs voor €25,50 p.p. - geldig op 29 februari
Recente meningen van restaurants in Epe
't Soerel
Na een prachtige verbouwing en een team dat keihard werkt weer terug in de top 100 van Lekker, en terecht! En ook nog een Bib Gourmand gekregen dit jaar, ook terecht! Vorig weekend weer ontzettend goed gegeten en ben nog steeds aan het nagenieten. Gelukkig met de Kerst weer!
Uitstekend 2011-11-28 door champ
Restaurant Stern
Voor wat ons betreft een uitstekend restaurant met zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zeer vriendelijke ontvangst en heel mooie zaak. Alles ziet er even fris uit. De buffetten zijn zeer goed gevuld en een overvloed aan keuze. Van ons een dikke 8 Stern. Ons zie je zeker weer
Goed 2011-11-25 door doortje2
Restaurant Brasserie De Hertenkamp
Afgelopen zondag hier gegeten en we hebben genoten! Ik heb sinds kort diabetes en dit was de eerste keer dat ik na dit te weten uit eten ging. De chef kwam langs om mijn wensen te bespreken,top! Wel misschien leuk om even te vertellen wat er bij het vlees/vis van de dag komt als garnituur; bij het kaartgeven en bij...
Goed 2011-11-09 door Dirkydirk
't Soerel
Uitstekend restaurant: verfijnd eten, professionele bediening! Een echte aanrader voor culinair hoogstaand eten in prettige ruimte en met gepaste, gastvrije begeleiding. Dit echtpaar verstaat het hostellerie vak en het eten is van zeer goede kwaliteit Huib en Yvonne Kasteleijn, 60 +
Uitstekend 2011-11-05 door kasteleijn
Restaurant Brasserie De Hertenkamp
Heerlijk en sfeervol plekje!! Het kippetje uit de oven is een aanrader, heerlijk!!
Uitstekend 2011-10-30 door tamara1974