Aziatisch (1)
Grootschermer (1)
Heerhugowaard (25)
Hem (1)
Meer...41 niet getoond.Enkhuizen
Enkhuizen biedt 28 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Enkhuizen? De populaire restaurants in deze maand zijn De Admiraal, Restaurant Tydloos en De Smederij.
“De beste Japanners van Enkhuizen”
- Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Enkhuizen
Broekhuizen
Heerlijk eten van goede kwaliteit zonder teveel poespas. No nonsense, met goede smaakcombinaties. Aanrader! Een voldaan gevoel na aanloop.
Uitstekend 2012-05-20 door DvanD
C&T maaltijden
Zeer lekker gegeten van deze nette/schone en modern afhaal chinees. Vooral de ossenhaas in rode curry is een aanrader. het lijkt net of je in Thailand bent. Mijn complimenten ik zeg geen andere meer. Tot snel C&T maaltijden Klaas
Uitstekend 2012-03-01 door Klaas56
Eethuis Vrienden
Heerlijk gegeten voor een schappelijke prijs. Aardige en vlotte bediening. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit was dik in orde. Het enige "min"puntje: het kaasplankje was een kaasplank; niet weg te krijgen na zo'n copieuze maaltijd. Iets minder kaas voor wat minder euro's zou niet gek zijn. Verders niets dan lof; een zaak om nog eens te bezoeken.
Goed 2011-12-08 door diamonda
Georgio
Onverwacht lekker gegeten hier. Het was druk en we moesten redelijk lang wachten op ons eten, maar om de wachttijd te overbruggen kwamen ze ons verse bruchetta brengen. Toen uiteindelijk de bestelde maaltijd kwam bleek ook die van onverwacht goed te smaken. Vriendelijke bediening.
Goed 2011-11-20 door Volker
Bella Vita
Elk jaar komen we hier meerdere malen met de boot. De ene keer is beter dan de andere keer, maar we blijven terugkomen, omdat je buiten kan zitten met de warmte. Het is betaalbaar. Over het eten klagen we nooit, maar af en toe met de bediening is het wel wat lastig. Het duurt soms te lang als je wat...
Redelijk 2011-11-18 door MarieJoseG