Restaurants in Emst

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Emst. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Emst. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Emst

Emst biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Regionaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Emst? De populaire restaurants in deze maand zijn Brasserie de Wildhoeve, Restaurant en partycentrum Schaveren en Cafe Van de Schep op.

Video van een restaurant in en om Emst

Restaurant video van Eau de Vie

Recente meningen van restaurants in Emst

Cafe Van de Schep op

Overheerlijke hollandse keuken. De echtgenote van de eigenaar maakt bijna alles zelf vers. Overweldigende hoeveelheid liflafjes. een aanrader.

Uitstekend 2012-05-09 door kees van rietschoten

De Lange Muur

Heb hier onlangs eten afgehaald en dat was gruwelijk slecht. We hadden onder andere Ku lu yuk en babi pangang, alles is in de vuilnisbak beland. Ontzettend vet.

Slecht 2011-09-25 door Lowland

De Lange Muur

De saus van de babi pangang was iets te dik/papperig, de smaak was wel lekker. De ossenhaas met champignons was ook niet goed van consistentie, de smaak was wederom goed. Een voordeel; er wordt weinig of geen vetsin gebruikt, je hebt 's avonds dus niet de hele avond dorst.

Redelijk 2010-12-25 door 0123

Brasserie de Wildhoeve

Leuk sfeervol ingericht met leuke (wild) gerechten. Helaas liet de bereiding daarvan te wensen over.

Redelijk 2009-12-13 door jan62

De veluwse wagen

Prima adres om zomaar eens even naar toe te gaan. Ze zijn maar een deel van het jaar open, in het toeristenseizoen. De ambiance is erg open met een stenen vloer en daardoor rumoerig; maar het eten is goed klaargemaakt en niet duur. Je kunt geen haute cuisine verwachten.

Goed 2009-10-29 door evanherk