Elst

Elst biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Elst? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant de Klomp, De Hucht en Wereldtapas Het Verlangen.

refresh Top 10

“Recentelijk beoordeeld in Elst”

1. 1. Wereldtapas Het Verlangen
  2. 2. Restaurant de Klomp
  3. 3. De Vereniging
  4. 4. De Hucht

Video van een restaurant in en om Elst

Restaurant video van Vestibule

Recente meningen van restaurants in Elst

Wereldtapas Het Verlangen

Inmiddels twee keer gegeten hier, en ik kom zeker weer. Lekkere gerechten uit verschillende keukens (o.a. spaans, turks, japans). Wij zoeken doorgaans zelf wat uit de losse gerechten, dit bevalt erg goed en is heel betaalbaar. Vriendelijke bediening. Al met al een aanwinst voor Elst.

Uitstekend 2012-04-26 door Kitty S

Restaurant de Klomp

Hoewel we ons best gedaan hebben: het was lekker maar we konden het echt niet op. Prima eten voor een redelijke prijs. Volgende keer gaan we voor de lunch.

Goed 2012-03-29 door hdvanhunnik

Wereldtapas Het Verlangen

Gerechten hebben geen extreem uitgesproken smaak, hierdoor heeft dit restaurant een lage drempel. Reserveren is nodig want op zaterdag avond zit het lekker vol. Het verrassing menu van 26,95 is uitgebreid maar is niet logisch opgebouwd qua smaken. Naar verhouding veel bijgerechten zonder vlees, kip of vis. Dit is voor vlees - vis liefhebbers een beetje jammer. Bediening vriendelijk en correct....

Goed 2012-03-11 door Uiteteniseenfeest

De Vereniging

Prima restaurant! Zeker een aanrader. Ik heb hier al meerdere keren gegeten, kwaliteit is altijd goed, de prijs-kwaliteit is ook goed in orde!

Goed 2012-01-28 door jro

De Vereniging

Wij eten hier regelmatig en steeds met groot plezier. De kaart wordt regelmatig vernieuwd en iedere week is er een aantrekkelijk geprijsd weekmenu. Uiterst vriendelijke bediening! Bij mooi weer is ook het terras een aanrader!

Uitstekend 2011-11-19 door Mike54