Chinees-Indisch (1)
Frans (2)
Hollands (4)
Kroatisch (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (2)
Vegetarisch (1)
Vis (1)
In de buurt:
't Harde (4)'t Loo-Oldebroek (1)
Apeldoorn (125)
Heerde (7)
Hierden (3)
Meer...23 niet getoond
Elspeet
Elspeet biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Pannenkoeken / Poffertjes.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Elspeet? De populaire restaurants in deze maand zijn Oud Veluws Eethuis, Ho Wah en De Witte Pauw.
“Verrassend lekker in Elspeet!”
- Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag - Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50. - En Verre
Steak & ribs - all you can eat - malse bavette steak en verschillende spareribs voor €25,50 p.p. - geldig op 29 februari
Recente meningen van restaurants in Elspeet
't Edelhert
zeer vriendelijke bediening en heerlijk gegeten!
Uitstekend 2011-11-22 door 007
Het Vergulde Hert
Op 27 aug tijdens een braderie een bezoek gebracht. Het was druk, maar niet té druk. Helaas langzame bediening en het eten was van matige kwaliteit: de frietjes vielen bijna uit elkaar (de kinderen aten ze niet op, dat zegt veel) en de broodjes die rond de hamburger zaten vielen van droogheid uit elkaar. Hier kom ik niet nog een...
Slecht 2011-10-23 door Rtue
Oud Veluws Eethuis
Prima eten, voor een goede prijs. Vriendelijke en snelle bediening. Kinderpannenkoek kaas en naturel besteld, voldoende voor onze kinderen. Hoofdgerecht gebakken camenbert met vossenbessensaus was prima in orde. Geen gaar gekookte allerlei soorten groente, maar gewoon goed gekookte broccoli, heerlijke frietjes en wat verse sla, tomaat, komkommer. Ook de pannenkoek met spek, ui, champignons (vers) was heerlijk. De kinderijsjes waren...
Uitstekend 2011-08-26 door GeertjeHegeman
Stakenberg
Met een groep verbleven in dit prachtig gelegen hotel. De keuken is redelijk gezien prijs/kwaliteitverhouding. M.i. kan er met kleine aanpassingen veel verbeteren. Meer werken met verse producten bijvoorbeeld. Bediening eenvoudig en zeker hulpvaardig.
Redelijk 2011-05-22 door Barbie69
De Witte Pauw
Mijn favoriete restaurant. By far de meest heerlijke gerechten! Constante kwaliteit; wij eten hier meerdere keren per jaar en het eten en de service is altijd even top. Ook hebben wij hier op onze huwelijkdag met zo'n 35 gasten gedineert. Alle gasten waren erg enthousiast en tevreden. Een absolute aanrader! Groeten, Priscilla Muller
Uitstekend 2010-10-28 door prismuller