Ellecom

Ellecom biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Europees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Ellecom? De populaire restaurants in deze maand zijn De Peerdestal, Giga's (Landgoed Avegoor) en NooN (Landgoed Avegoor).

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Ellecom!”

1. 1. Giga's (Landgoed Avegoor)
  2. 2. De Peerdestal

Video van een restaurant in en om Ellecom

Restaurant video van Bariloche

Recente meningen van restaurants in Ellecom

De Peerdestal

Begin december gedineerd en het eten was prima in orde. Jammer dat er bij onze binnenkomst geen personeel was voor de ontvangst. Verder veel lokale gasten wat bijdraagt aan de ontspannen sfeer.

Goed 2011-12-08 door SigridvV

Giga's (Landgoed Avegoor)

Awful experience. After 75 minutes we still hadn't eaten anything, not even bread. The whole dinner (a 3 course menu for 2 people) took almost 3 hours! The restaurant was full (14 tables) with only two people serving. When at 21.00 the food finally arrived it was nothing special, or maybe we were too disappointed to enjoy it. ...

Slecht 2011-10-25 door sfondrini

Giga's (Landgoed Avegoor)

Gegeten in combinatie met een weekendje weg en een verblijf op landgoed Avegoor. Het eten was van hoge kwaliteit. De kaart was wat onduidelijk opgesteld, maar na uitleg van de vriendelijke bediening was het ons duidelijk. De prijzen zijn stevig, de kwaliteit van het eten is goed. Je moet wel een liefhebber zijn van lekker eten om hier goed te kunnen eten.

Goed 2011-08-31 door Jmdebruin

Bar&Grill Max ( Landgoed Avegoor )

Zoveel nouvelle cuisine is toch zeker wel allang weeer voorbij! Twee doperwtjes, een halve wortel en twee sperciebonen met twee miniatuur entrecotejes, zonder aardappelen en/of friet? Slechte bediening: we werden vergeten! Nog geen kopje koffie als compensatie aangeboden gekregen! Spijt dat we hier gedinerd hebben.

Slecht 2011-08-23 door BosBoonstra

De Peerdestal

Plezierig restaurant, leuke open haard. We zijn gewend aan gratis olijven vooraf. Buiten zitten is mogelijk en plezierig. Bediening soms wat jong. Eten goede porties,lekker vers, met smaak klaar gemaakt. Prijs kwaliteit is ok. Lekkere wijn, daar hebben ze kijk op.

Goed 2011-08-22 door Keukenprinses01