Restaurants in Elburg

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

9.3

Uiterwaardenstraat 1

Zilverzoen

Jufferenstraat 28

Elburg

Elburg biedt 17 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Elburg? De populaire restaurants in deze maand zijn Bistro Restaurant Le Papillon, De Herberg en Da Pietro.

Video van een restaurant in en om Elburg

Restaurant video van Beleving

Recente meningen van restaurants in Elburg

Da Pietro

Op een koude zondagmiddag met vrienden gebrunched bij Da Pietro. Ontspannen sfeer, mogelijk gemaakt door de attente en relaxte bediening en natuurlijk het prima eten en drinken. Wij vinden het concept van lekker brunchen en relaxen bij Da Pietro een aanrader!

Goed 2012-02-05 door Bandolino

Achter de Poorte

Dit weekend hier weer gegeten. Het was, net zoals de vorige keer, weer fantastisch om hier te eten. Geweldige keuken, smaken die verrassend zijn. Dit restaurant is een gouden tip voor diegegen die kwaliteit willen zonder Michelin-prijzen.

Uitstekend 2012-01-21 door klave037

Bistro Restaurant Le Papillon

Fantastisch gegeten in dit sfeervolle restaurant. Niet al te grote kaart, maar toch voldoende keuze. Mooie presentatie van het eten. Enthousiasme en vakmanschap van de kok en de nieuwe eigenaren blijkt uit alles. Een absolute aanrader!

Uitstekend 2012-01-21 door AnsH

Bistro Restaurant Le Papillon

eten is prima, alleen de slagroom is volgens mijn zonder suiker geklopt, mooi vertrek, bediening is goed, als je geduld heb, want het word snel kennen ze niet, en als je van blues of jazz houd is, de muziek leuk, maar wij werden het een beetje zat

Redelijk 2012-01-18 door nette

Kade 18

Spontaan binnen gevallen voor een late lunch met de kinderen. Gevallen voor de mooie lokatie en de warme inrichting . De lunchkaart blijkt erg summier, met fantasieloze items als uitsmijter ham/kaas , gerookte zalm op waldkornbroodje of een tosti. Verder geen etende gasten, da's een slecht teken voor een zondagmiddag. Bediening is vriendelijk en snel. maar dat laatste helpt niets als...

Slecht 2012-01-15 door Familie-lekker