Restaurants in Eindhoven - Bistro

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.3

€-,-

De Teerkamer

Pastoor van Arsplein 4

Eindhoven

Eindhoven biedt 270 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Eetcafé.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Eindhoven? De populaire restaurants in deze maand zijn Wiesen, Avant-Garde Van Groeninge en Authentiek Turks Restaurant Ege.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Eindhoven!”

1. 1. Ilio's
  7. 7. New Century
  8. 8. Da Nello
  9. 9. Boon
  10. 10. Eindhoven

Video van een restaurant in en om Eindhoven

Restaurant video van Sogno

Recente meningen van restaurants in Eindhoven

Taj Mahal

Over dit restaurant kan je kort maar krachtig zijn. Eten is goed, service is goed. Gezellige sfeer, straalt ook stukje autenticiteit uit. Wij laten ook regelmatig eten bezorgen en ook hier voor geldt hetzelfde, goed eten en snel bezorgd. Bovendien kun je hier je bestelling via internet plaatsen en op gewenst tijdtip laten bezorgen.

Goed 2012-02-09 door Wim1970

La Gitana Tapasbar

Wij hebben hier op 15 januari met mijn familie gegeten voor mijn verjaardag. We waren met een groep van 12 personen. Daardoor konden wij niet vrij van de kaart bestellen maar kregen wij het eten in 3 vaste ronden. Het eten was echt lekker maar helaas was het wel zo dat je dan ook echt alleen maar de goedkoopste en...

Slecht 2012-02-08 door nina4

Italiaans Huis XL

n.a.v. groupon actie hier gegeten. Mooi ingerichte zaak met moderne meubelen die wel refereren aan klassiek. Bediening was ok en vriendelijk. We hadden een 3-gangen keuzemenu waarbij wij beiden kozen voor de salade als voorgerecht. Mijn vriendin koos voor de vis en ik voor de scalopino met parmaham. De salade was prima met heerlijk zachte mozarella en lekkere ingredienten. Onze...

Redelijk 2012-02-08 door johnaarts

Park en Pluche

Wij hebben er afgelopen vrijdag uitstekend gegeten! Zeer fraaie opmaak van de gerechten en mooie smaakbalans. De bediening mag ietsiepietsie persoonlijker, maar is verder zeer professioneel. Ik ga er graag weer eten! Grtn Inge

Uitstekend 2012-02-07 door cheerz

Park en Pluche