Algemeen (1)
Valkenburg (8)
Meer...3 niet getoond.Restaurants in Eijsden - Europees
Sorteren op:
Eijsden
Eijsden biedt 13 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Regionaal, Frans en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Eijsden? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Vanille, La Meuse en Lan's Garden.
“Beste bediening van Eijsden”
- 1. Restaurant Vanille
- 8. La Differance
- 9. 't Stemke
- 10. Bistro La Marmite
- Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Eijsden
Bistro La Marmite
Een chef eigenaar met liefde voor zijn vak, dat zie je als je hem aan het werk ziet in de open keuken. Ik ben vooral fan van de lamsrack, die is zo heerlijk mals en ben altijd verbaasd hoe perfect zijn groetegarnituur is gegaard. De porties zijn ruim, de chef altijd hartelijk. Opmerkelijk dat nog niet veel mensen dit plekje...
Uitstekend 2012-02-19 door Proever28958
Eetcafe Aon 't Bat
Mooi ingericht.Prachtige ligging aan de Maas. Kleine kaart maar wel heerlijk. Druk tafels kort bij elkaar maar door veel stoffering is de akoestiek heel prettig. Fijne bediening, heel attent.
Goed 2012-01-22 door m-oetmestreech
Restaurant Vanille
Vanwege het 5 jarig bestaan heeft restaurant Vanille nu een jubileum menu. Iedere donderdag 6 gangen vergezeld door 3 wijnen voor een hele goede prijs. De kwaliteit van de gerechten is ontzettend hoog. We hebben nieuwe smaken geproefd en echt genoten! Mooie uitdagende gerechten en uitstekende, vriendelijke bediening. Een top restaurant!
Uitstekend 2012-01-20 door nan88
La Meuse
Voor ons een absolute verrassing. We waren op zoek naar een leuke vrijdag avond zonder al te veel poes pas en vonden "La Meuse" via Google. Eenmaal aangekomen waren we aangenaam verrast door de mooie ligging, en het ex- en interieur. Ook stonden er enkele wild gerechten op de kaart naast de standaard gerechten wat altijd welkom is in deze...
Goed 2012-01-17 door Chridoro
Bistro La Marmite
Cherif,originally from Morocco, prepares excellent food. I especially enjoy his lamb and cous cous dishes. An Australian friend recently pronounced the rack of lamb as the best he has ever tasted! Highly recommended, thus.
Uitstekend 2011-10-15 door steveffosterphd