Ees

Ees biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“Lekkerste pizza van Ees”

Video van een restaurant in en om Ees

Restaurant video van Betty's

Recente meningen van restaurants in Ees

Eeserhof

Al weer lange tijd vaste gast in dit restaurant geniet ik steeds weer van mooie gerechten en echt gastheerschap. Hier voelt een gast zich thuis! En met de actuele verbouwing ontstaat een uitstraling met net weer wat extra cachet, helemaal van deze tijd. De gerechten kenmerken zich door eerlijke smaken en hebben regelmatig een lokaal accent. Wat mij betreft...

Uitstekend 2011-04-14 door Io 1

Land van Bartje (Chateau Helene)

Hebben hier met acht personen gegeten. Het voorgerecht was gemiddeld een ruime voldoende, het hoofdgerecht was gemiddeld goed. De bediening was niet deskundig, niet attent en erg ongeinteresseerd. De locatie was te klein voor het aantal zitplaatsen, je zat nogal stijf op elkaar.

Redelijk 2011-04-09 door JanJ

Eeserhof

Te duur voor wat je krijgt, de bediening doet geforceerd leuk, viel echt wat tegen.

Matig 2011-01-09 door Tepanyaki

Eeserhof

Met mijn vriendin hier lekker gegeten, alleen de bediening vond ik nogal stijfjes, nadat de ober mij een glas spa rood in mijn kruis had gegoten, kon er nog geen excuses af, zelfs nog geen droog doekje? zoek de volgende keer wel een ander restaurant op.

Redelijk 2011-01-09 door Loopgek

super