Dit zeggen de gasten over restaurants in Eerbeek

De Brugkabouter

Was gezellig en heerlijk. Op het terras in de zon, vrolijke bediening en goed eten. Toevallig langs gereden, maar geen spijt van gehad dat we langer zijn blijven hangen.

Goed 2012-03-27 door AgnesK

Bistro de Zaak

Een ontzettend mooi ingericht restaurant! De bediening is zeer vriendelijk en snel. Hebben hier 2 jaar terug gegeten en wij zijn van mening dat het er zelfs op vooruit is gegaan (zover dit nog mogelijk was) Hoorden dat er een nieuwe chefkok is, hebben ze bij deze bistro iig niet verkeerd aan gedaan. Wij hebben een menu genomen. Vooraf kreeg...

Uitstekend 2012-03-08 door DhrHasselt

De Brugkabouter

hier wordt je niet vrolijk van dit soort pannenkoeken. Smakeloos en de pannenkoeken waren niet gaar. Onvriendelijke bediening. Ik zou zeggen rij voor pannenkoeken hier voorbij.

Slecht 2012-02-27 door margee

Huis Te Eerbeek (Fletcher Hotel-Landgoed)

Op zich zijn de gerechten smakelijk en de bediening goed. Maar de gerechten zijn karig, de bijgerechten van het niveau catering en de prijzen á la carte pittig en niet in verhouding met wat je krijgt.

Matig 2012-02-27 door basilico

De Heideroos

Heerlijk wildmenu gegeten. Bediening was zeer vriendelijk en attent, ook voor de kinderen. Leuke speelkamer waardoor we rustig konden eten.

Goed 2012-01-11 door Proever12382

Bistro de Zaak

hier met de kerst weer heerlijk gegeten . We hadden allemaal het kerstmenu en de kinderen konden kiezen wat ze wilden .Alles was zeer smakelijk vooral de proeverij vooraf vonden we een leuk voorgerecht er zat van alles wat op.Leuke bediening en een sfeeervolle zaak komen graag terug

Uitstekend 2012-01-03 door harriet40

Mei Fa

Kom hier al wat jaren over de vloer en elke keer weer perfect! Zowel voor het afhalen als alla carte eten. Vriendelijke bediening, goed chinees / kantonees eten en alles ziet er netjes en schoon uit. (wat ik ook wel eens anders ben tegengekomen bij Chineze restaurants... ) Ook het wokgedeelte is uitstekend! Mooie frisse producten, lekker op smaak gebracht door...

Uitstekend 2012-01-03 door Sjonnie

Bistro de Zaak

Met de kerst 2011 gegegeten. Om half zeven besproken duurde allemaal erg lang zaten om tien uur aan het toetje. We hebben hier al vaker gegeten wat allemaal prima was maar deze keer niet. Het voorgerecht was prima maar de soep erg zout, het hoofdgerecht mixgrill vlees was taai en de tournedos van mijn dochter rauw inplaats van midium. Het...

Matig 2011-12-26 door Sieni

Bistro de Zaak

prima bistro. hier gegetenmet 12 vrienden aan een lange tafel. Uitstekende vriendelijke bediening. Het eten was werkelijk voortreffelijk. Zeer aan te bevelen.

Uitstekend 2011-10-02 door frieda1

Bistro de Zaak

Gegeten met 13 personen, aan mooie lange tafel. Bijzonder lekkere soep vooraf. Het hoofdgerecht was ook goed, misschien iets minder mayonaise bij de zalm gewenst. Sterk punt is de bediening, die vriendelijk en snel is. Modern, leuk interieur.

Goed 2011-09-18 door Gerard W

De Brugkabouter

We zijn drie keer van tafel gewisseld omdat we een vies plakkerig tafeltje hadden. Omdat de kinderen het naar hun zin hadden ook een pannenkoek besteld. Maar die was smakeloos en dun. Met honger naar huis. Voor eens, maar niet weer.

Slecht 2011-09-04 door party

Huis Te Eerbeek (Fletcher Hotel-Landgoed)

Eten is ok, maar maakte op mij geen langblijvende indruk. Prijs/kwaliteit wat aan dure kant van het midden. Wisselende wat jeugdige bediending, vriendelijk maar soms beetje onhandig. Styling van restaurant opvallend: modern bruin/oranje/rood: leuk gedaan. Aan de rand van park en met groot speelgrasveld.

Redelijk 2011-08-16 door LAWer67

Bistro de Zaak

Dit is een ruim opgezette bistro met een prettige informele ambiance. De bediening is vriendelijk en snel. Zelf heb ik een mixed grill van vlees gekozen, mijn tafelgenote een mixed grill van vis. Beide waren prima bereid (het stukje kip had om iets minder zout gevraagd). De desserts, Crepes Suzette en Zomerkoninkje (verse aardbeien met vanille-ijs en witte wijn sabayon)...

Goed 2011-06-28 door soylent

Bistro de Zaak

Een geweldig restaurant. We hebben heerlijk gegeten, vooral de proeverij is een aanrader. Een compliment voor de kok

Uitstekend 2011-05-22 door AKaman

Grand Cafe de Korenmolen

Leuk restaurant in een oude watermolen. Prettige sfeer. Lekker eten met een eigen twist. Grote desserts (wel heel erg lekker). Fijne wijnen. Aardige bediening. Erg de moeite waard om te bezoeken.

Goed 2011-04-27 door Roden

Mei Fa

Zeer vriendelijke bediening, een uitgebreide kaart en lekker eten voor prima prijzen.

Uitstekend 2010-09-06 door Eefchjen

Huis Te Eerbeek (Fletcher Hotel-Landgoed)

Heerlijk gegeten, prima bediening.

Uitstekend 2010-08-07 door Hotello65

De Heideroos

Waarom staat er nu geen tafel klaar voor het aantal afgesproken gasten als je expliciet langs bent geweest om dit te bespreken? Begonnen met een amuse van fazant, midden in de zomer??? Verder eet je hier de eeuwige (standaard) carpaccio etc etc. Een Tournedos voor bijv. € 26,50 is echt veels te duur voor het gebodene. Desserts bestonden louter uit...

Matig 2010-06-20 door alex7

Mei Fa

vriendelijk personeel,prima vers eten, wokken een topper, incl. nagerecht,voordelige prijzen, een aanbeveling!

Uitstekend 2010-06-14 door t.derks

Mei Fa

Wok gedeelte; Voedsel voor het wokken ziet er fris en netjes uit en duidelijk aangegeven in schone bakken. Kok is vriendelijk en kundig. Overig personeel is soms overdreven vriendelijk vooral als het wat rustig is. Ook warm eten en dessert (ijs & fruit) is voor dezelfde prijs volop te krijgen. Kom hier absoluut terug, aanrader voor wok enthousiasten.

Uitstekend 2010-06-13 door Willem D

Eerbeek

Eerbeek biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Bistro, Hollands en Europees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Eerbeek? De populaire restaurants in deze maand zijn Grand Cafe de Korenmolen, Mei Fa en Bistro de Zaak.

Video van een restaurant in en om Eerbeek

Restaurant video van Beleving