Restaurants in Eerbeek

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Eerbeek. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Eerbeek. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Eerbeek

Eerbeek biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Bistro, Hollands en Europees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Eerbeek? De populaire restaurants in deze maand zijn Grand Cafe de Korenmolen, Mei Fa en Bistro de Zaak.

Video van een restaurant in en om Eerbeek

Restaurant video van Selamat Makan

Recente meningen van restaurants in Eerbeek

De Brugkabouter

Was gezellig en heerlijk. Op het terras in de zon, vrolijke bediening en goed eten. Toevallig langs gereden, maar geen spijt van gehad dat we langer zijn blijven hangen.

Goed 2012-03-27 door AgnesK

Bistro de Zaak

Een ontzettend mooi ingericht restaurant! De bediening is zeer vriendelijk en snel. Hebben hier 2 jaar terug gegeten en wij zijn van mening dat het er zelfs op vooruit is gegaan (zover dit nog mogelijk was) Hoorden dat er een nieuwe chefkok is, hebben ze bij deze bistro iig niet verkeerd aan gedaan. Wij hebben een menu genomen. Vooraf kreeg...

Uitstekend 2012-03-08 door DhrHasselt

De Brugkabouter

hier wordt je niet vrolijk van dit soort pannenkoeken. Smakeloos en de pannenkoeken waren niet gaar. Onvriendelijke bediening. Ik zou zeggen rij voor pannenkoeken hier voorbij.

Slecht 2012-02-27 door margee

Huis Te Eerbeek (Fletcher Hotel-Landgoed)

Op zich zijn de gerechten smakelijk en de bediening goed. Maar de gerechten zijn karig, de bijgerechten van het niveau catering en de prijzen รก la carte pittig en niet in verhouding met wat je krijgt.

Matig 2012-02-27 door basilico

De Heideroos

Heerlijk wildmenu gegeten. Bediening was zeer vriendelijk en attent, ook voor de kinderen. Leuke speelkamer waardoor we rustig konden eten.

Goed 2012-01-11 door Proever12382