“Lekker eten in Edam”
“Beste bediening van Edam”
“Nieuwste aanwinsten in Edam”
“Mooiste plekjes van Edam”
“Recentelijk beoordeeld in Edam”
“De lekkerste eetcafĂ©s van Edam”
“De lekkerste Thaise restaurants van Edam”
“De beste Japanners van Edam”
Edam
Edam biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Mediterraan en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Edam? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Geheim Van Edam, La Galera en L'Auberge (Dam Hotel).
“De lekkerste Thaise restaurants van Edam”
- Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Edam
Het Geheim Van Edam
Zaterdag avond met z'n tienen eten bij Het Geheim van Edam. Bij binnenkomst had ik wel een goed gevoel. Aardige bediening met een goede service. Tafels zagen er goed uit en op zich een aardige meneer die ons kwam bedienen die avond. Maar in de loop van de avond werd het wel iets te.....Hij zat op het randje, wij waren...
Goed 2012-05-07 door marjon1234
L'Auberge (Dam Hotel)
Afgelopen zaterdagavond hier gegeten: echt geweldig en een absolute aanrader! De gerechten waren behalve heel erg lekker, ook mooi opgediend en het waren creatieve recepten/leuke combinaties. Ook was de bediening en keuken heel flexibel vwb kleine wijzigingen in de gerechten. Ambiance is ook gezellig, en lekkere wijnen. Verder groot en lekker terras met mooi uitzicht. Wij komen zeker terug!
Uitstekend 2012-04-23 door Lideweij
Het Geheim Van Edam
Het Geheim van Edam is een ware culinaire belevenis! Wij kozen voor het geheime menu en werden vanaf de amuse tot het nagerecht elke gang opnieuw verrast met de meest uiteenlopende heerlijkheden! Echt een aanrader. Lekker gaan zitten en genieten!
Uitstekend 2012-04-11 door GdH
Hof van Holland
vandaag daar neergestreken naar een stuk te hebben gefietst. Alle stoelen stonden op slot en we hebben 5 minuten moeten wachten tot we konden zitten. Het was toch wat koud dus gingen we naar binnen. Bij binnenkomst mochten we niet in het gewone restaurant gaan zitten omdat we 2 kinderen bij ons hadden. Toen we besteld hadden en het eten...
Slecht 2012-04-08 door hayjay
De Fortuna
Laatst hier geluncht. Ik denk dat wij pech hadden, want het personeel liet lang op zich wachten, terwijl het helemaal niet druk was, en maakte veel fouten. Heel jammer, want het eten daarentegen was wel lekker, maar het duurde erg lang voor we het kregen. Toch heel jammer, want aan het eten lag het niet.
Redelijk 2012-03-21 door proeverQ