Aanbiedingen
Koog Aan De Zaan (4)
Krommenie (6)
Meer...29 niet getoond
Edam
Edam biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Mediterraan.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Edam? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Geheim Van Edam, L'Auberge (Dam Hotel) en Hof van Holland.
“De lekkerste eetcafés van Edam”
- Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50. - Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Rokkaa
Gratis - Glas Prosecco en bruschetta p.p. - geldig van vrijdag t/m zondag
Recente meningen van restaurants in Edam
Jimmy Garden
Met kerst gegeten, heerlijk . De bediening is vriendelijk, en alle gerechten waren super lekker en mooi opgediend. Zelfs met kerst was het zeer relax. Het proberen waart, top resaurant.
Uitstekend 2012-01-05 door Sillieroord
Het Geheim Van Edam
Ik heb hier twee weken geleden samen met een vriendin gegeten. Geweldige service, geweldig eten, heerlijke wijnsuggesties. We kozen beiden voor het 'Geheime Menu deluxe', wat inhoudt dat je alles geserveerd kan krijgen. Elk gerecht was tongstrelend, met een idem wijn. Henk hanteert een hoog niveau zowel qua service als kwaliteit. We hebben er van half 8 tot sluitingstijd gezeten,...
Uitstekend 2012-01-02 door lillebillie
Het Geheim Van Edam
Wederom heerlijk gegeten.Het kerstdiner was onovertroffen. De gastvrijheid van Henk,Olga en de barman met die moeilijke naam,alleen daarvoor ga je hier al heen. Heerlijke amuses,heerlijke soep,heerlijke gerechten,goed wijnadvies.
Uitstekend 2011-12-28 door frans12345
L'Auberge (Dam Hotel)
We komen regelmatig in de basserie, altijd goed maar afgelopen zondag was de fazantenhen ver onder de maat. Alle 4 de gasten hadden te weinig groente, geen aardappeltjes en het vlees wasdroog. Jammer
Redelijk 2011-12-24 door cees3
Het Geheim Van Edam
Heerlijke en bijzondere gerechten gegeten bij de altijd gezellige en warme gastheer Henk Koning. Uitstekende wijnen werden geadviseerd, echt genieten!
Uitstekend 2011-12-19 door MaPe