Echteld

Echteld biedt 1 restaurants.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Echteld”

Video van een restaurant in en om Echteld

Restaurant video van Soho

Recente meningen van restaurants in Echteld

Restaurant Hotel van Balveren

Super avond gehad. Het eten is er echt super lekker! Prijs-kwaliteitverhouding vond ik erg goed.

Uitstekend 2011-02-27 door Vviieeff

Restaurant Hotel van Balveren

Verzorgde keuken en attente bediening. Tempo was wel iets aan de hoge kant. Mooie amuse maar bouillon met steranijs had warmer opgediend mogen worden. Combinatie van tonijn was lekker en goed op smaakt. Hazerug en hazepeper eveneens van goede kwaliteit. Spruitjescreme had daarentegen een scherpe bijsmaak (aangebrand?) en viel daardoor uit de toon. Degelijk provincierestaurant maar geen 'omrijlocatie'.

Goed 2010-11-27 door P. Vossen

Restaurant Hotel van Balveren

In de niet echt propere bar begonnen met een tapbiertje. Het was lauw, dus snel overgegaan op port, die prima was. Het restaurant was ruim en stijlvol; geen op elkaar gepakte tafeltjes. Het personeel was vriendelijk en kundig, zij het wel wat zakelijk. Na wat nootjes, olijfjes en frutseltjes een werkelijk uitstekende amuse van boterzacht eendenvlees. Maar toen de teleurstelling. We...

Matig 2010-10-18 door sefre6262

Restaurant Hotel van Balveren

Een aantal dagen achter elkaar gegeten. Prima eten. Zelfs vegetarische is een aanrader.

Uitstekend 2010-09-19 door eten1744

Restaurant Hotel van Balveren

Met 3 personen uitstekend gegeten. De keuken heeft kwaliteit en de bediening is prima. Onze complimenten voor de kok en de heer Rutten.

Uitstekend 2010-08-03 door Teunissen