Chinees (1)
Amstelveen (80)Amsterdam (2206)
Amsterdam/Duivendrecht (1)
Diemen (16)
Duivendrecht (2)
Ouderkerk aan de Amstel (10)
Duivendrecht
Duivendrecht biedt 2 restaurants.
“De beste Japanners van Duivendrecht”
- Sucre by Peter Scholte
All inclusive - 4 gangen diner voor €75,- geldig op dinsdag, woensdag en donderdag t/m 28 februari - Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen - El Olivo
Reserveer direct en krijg 10% korting op de rekening op zondag, maandag en dinsdag
Recente meningen van restaurants in Duivendrecht
Eetcafé Lotgenoten
Begin december even een kopje koffie gaan drinken bij lotgenoten om te kijken of dit een leuk restaurant is voor de kerst. Er stond een oudere dame achter de bar die super schagerijnig was. Oke iedereen is dat weleen dus dat mocht de pret niet drukken en toch maar een tafeltje besteld voor kerstavond.Op kerstavond gezellig met ze 6 personen...
Slecht 2011-12-26 door Ingrid-Dirk
Eetcafé Lotgenoten
Gezellig eetcafé. Eten was redelijk. Een minpunt vonden wij de bediening die wat onverschillig was en ongeïnteresseerd.
Redelijk 2011-11-15 door janssene
Eetcafé Lotgenoten
Ik kom hier al een jaartje of 8 en elke keer weer ben ik blij. Het is gewoon een gezellige zaak en het eten is goed. Het grappige is dat toen de euro zijn intrede deed het satétje van 15,- gulden naar 12.50 euro ging. Wij zijn toen een tijdje niet geweest maar ik vergeef de baas maar. Saté is erg lekker en...
Goed 2011-10-27 door Rukkie
Eetcafé Lotgenoten
Verzin eens iets anders op de menukaart. Verder standaard maaltijden, fantasieloos.
Matig 2011-09-05 door MikeF
Pearl City
Uitstekend eten, zowel afhaal als in het restaurant. Nu zijn ze de hele zaak aan het vernieuwen, met wokgedeelte zodat je alles ter plekke kunt uitzoeken. Het zal denk ik een mooie moderne uitstraling krijgen. Dat heeft Duivendrecht nodig. Of te wel ik ga weer.
Uitstekend 2011-09-05 door MikeF