Drimmelen

Drimmelen biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Brasserie en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Drimmelen? De populaire restaurants in deze maand zijn De Branding, Van Rip en 't Voske.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Drimmelen”

Video van een restaurant in en om Drimmelen

Restaurant video van Selamat Makan

Recente meningen van restaurants in Drimmelen

De Branding

Met een bon van vakantieveiling heerlijk gegeten. Een ontvangst met een amuse en een kir royaal. gevolgd door een heerlijk 4 gangen diner. bediening vriendelijk, tempo zoals het hoort en tijd voor een praatje. Een aanrader !

Goed 2012-05-23 door Jogipo

De Branding

Mijn man en ik hebben 1 keer met een bon van vakantieveiling gedineerd. De tweede keer zijn wij met vrienden weesten dineren.Waren allen zeer tevreden.

Goed 2012-05-17 door TonElly

't Voske

Zaterdag 12 mei eens een restaurant geprobeerd ver van de snelweg en kwamen uit in Drimmelen, op zich een leuk restaurant, leuke locatie aan het water, maar bij binnenkomst had ik toch zo iets van, aardig voor hele grote groepen die net van een rondvaart komen en hier een buffet nuttigen. Dan het eten maar eens proberen een goede aspergesoep, maar...

Redelijk 2012-05-16 door Leosnijders

De Branding

High-tea bon via vakantieveiling gewonnen en cadeau gegeven aan mijn schoonouders..had ik dat maar niet gedaan!!! Ze zaten al 20 min binnen voor hun potje thee kwam, er werd tot 2x toe een gerecht bij hun gebracht wat niet voor hun bestemd bleek en hetgeen wat ze kregen daarvan bleek werkelijk niets vers!!! Alles kwam uit de vries of werd...

Matig 2012-03-15 door Kersten

De Branding

Uitzicht is mooi. Het eten wordt niet opgenomen en mijn schtiznel was doordruip met vet(lijk of uit frituur was gekomen. Langzame bediening. Voor een borrel is nog wel goed.Maar voor diner is niet goed.

Matig 2012-03-05 door fs60607