Driebergen

Driebergen biedt 18 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Mediterraan.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Driebergen? De populaire restaurants in deze maand zijn La Provence, Villa Zuid Oost en Groenland.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Driebergen”

Video van een restaurant in en om Driebergen

Restaurant video van Beddington's

Recente meningen van restaurants in Driebergen

Groenland

Met plezier komen wij hier eten. Iedere keer lekker en goed eten. Uit eten is hier de belevenis zoals het hoort. Je voelt je thuis en je eet iets wat je thuis niet zo gauw klaarmaakt. Een lekkere ontdekkingsreis.

Uitstekend 2012-05-23 door Mander

Klein Zwitserland

We waren er met een groep van volwassenen en kinderen. De kinderen hebben zich er zeer vermaakt met hun pannenkoeken en het vertier waardoor de volwassenen konden kletsen. Dat was goed. Best prima menukaart, maar de kwaliteit van het eten (dus niet de pannenkoeken) vonden wij beneden de maat en te weinig, ook gezien de prijzen.

Matig 2012-05-16 door DorienZ

Villa Zuid Oost

Na veel gehoord te hebben over de nieuwe TOPPPER in de regio moest ik het zelf ervaren. Dus met wat vrienden naar Villa zuid oost.... En wat blijkt HEERLIJK EN GEWELDIG restaurant. Een mooie mix van gerechten die zeer lekker worden bereid !! Personeel is vriendelijk en de sfeer is erg goed. Zeker een aanrader voor mensen die gewoon leuk...

Uitstekend 2012-05-11 door Telat

La Provence

Een van de beste Restaurants van Nederland. Je zit er goed. Bediening is ontspannen, vriendelijk en professioneel. Keuken is super. Hoeveelheden prima ook voor 193mtr en 97kilo. Sommelier ontspannen, creatief en kundig. Kan echt geen betere zaak met een ster opnoemen!

Uitstekend 2012-05-11 door henk7

Villa Zuid Oost

Ben hier laatst geweest met een aantal vrienden. Had al een aantal slechte geluiden gehoord van kennisen maar ach je moet alles een keer proberen. We werden teleurgesteld door de onkunde en onbeleefdheid van de serveesters. De kwaliteit van het eten was niet van zeer hoogstaande kwaliteit en de stoelen waren oncomfortabel. Kortom niet voor herhaling vatbaar.

Matig 2012-05-10 door Hidde1