Restaurants in Dongen
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Dongen. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Dongen. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Dongen
Dongen biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Dongen? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Winkk, 't Veurhuis en Brasserie De Drie Vissen.
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Dongen
Pizzeria Alanya
We hebben gisteren doner schotel en kapsalon besteld, deze kwam op tijd aan en was nog warm en vers. Goed gegeten! er zat knoflooksaus apart bij zodat je naar eigen smaak kon toevoegen.
Goed 2012-05-05 door KarinKarinkarin
Restaurant Winkk
Bij aankomst was ik onder de indruk. Het pand waar het restaurant zich in bevind is prachtig. Hartelijke ontvangst; gelijk een welkom gevoel. En daarna heerlijk gegeten en gedronken. Wij gaan er zeker nog een keer terug.
Uitstekend 2012-02-25 door miep30
Restaurant Winkk
ik ben er nog nooit geweest maar de recensie van "Paul Bosch van Drakestein" komen een beetje gekleurd over.....
Redelijk 2011-12-02 door bertbouhuis
King's Garden
het is heerlijk eten!!! het hele restaurant is heel mooi. en zeker hele goede bieding.
Uitstekend 2011-10-30 door dike
Restaurant Winkk
Het eten als de bediening is absoluut niet slecht, ook een zeer schappelijk prijsniveau alsmede een leuke locatie, zelfs de koffie is er goed. Een aanrader.
Goed 2011-08-17 door driesdewit