Bistro (1)
Ellecom (4)
Gaanderen (3)
Giesbeek (4)
Meer...32 niet getoond.Doesburg
Doesburg biedt 18 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Italiaans en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Doesburg? De populaire restaurants in deze maand zijn Vallermosa, De Waag en Restaurant de Liefde.
“De lekkerste Thaise restaurants van Doesburg”
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart
Recente meningen van restaurants in Doesburg
La Boucherie
Op zondagavond heerlijk gegeten, La Boucherie is echt een stukje Frankrijk in Doesburg.De bediening helemaal goed en het eten was heerlijk, de kabelauw mooi gegaard[perfect] en de saus samen met het garnituur goed op smaak. Hier wordt nog echt gekookt!
Uitstekend 2012-05-21 door henryhazelaar
De Bonte Hond
Tijdens een uitje aan Doesburg (bekend om de mosterd) wilde ik ook graag even een lokale mosterdsoep proeven, dat heb ik bij de Bonte Hond gedaan, dat te vinden is in de binnenstad. De mosterdsoep was zeer smakelijk en het personeel was vriendelijk. Het interieur van de Bonte Hond bestaat uit houten tafels en stoelen, antieke spiegels en koperen kroonluchters.
Goed 2012-05-19 door Keijser
Vallermosa
Wat een verrassing! dat je in het overigens aardige stadje Doesburg zo'n buitengewoon goed Italiaans restaurant treft. Verrassende gerechten, smaakvol en zonder poespas en met zorg bereid en gepresenteerd. In eerste instantie vreesden wij lange wachttijden aangezien het restaurant vol zat en er maar 1 serveerster aantrad, maar ze bleek alles buitengewoon goed onder controle te hebben, ze was accuraat...
Uitstekend 2012-03-25 door erikabuitenhuis
Vallermosa
Gisteren bijzonder lekker gegeten bij Valler Mosa. Wij hebben allebei ruime professionele horeca ervaring en zijn behoorlijk kritisch. Hier wordt gewerkt met goede producten en dat proef je. Gerechten hebben een eenvoudige stijl, maar zijn echt heerlijk! Probeer zeker ook de amaretto, limoncello of sambucca bij de koffie, ze zullen je verrassen. Kortom wij zouden ervoor omrijden om er nog...
Uitstekend 2012-02-26 door Koga1995
De Waag
Bediening ver onder de maat (4 personen om de bestelling op te nemen), Theewater zonder thee, Iets van de kaart niet voorhanden (hebben we niet zonder sorry of wat dan ook) Lunch wordt voor twee van de drie personen geserveerd, waarvan 1 de verkeerde soep krijgt. De bestelling van persoon 3 is niet doorgegeven aan de keuken. Personeel zelf heeft dit niet eens in...
Slecht 2012-02-26 door huba50