Restaurants in Diever

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.1

Landhotel Diever

Frans
Groningerstraat 6

Diever

Diever biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Vegetarisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Diever? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Keernpunt, De Lange en The Shakespeare.

refresh Top 10

“Recentelijk beoordeeld in Diever”

1. 1. De Lange
  2. 2. 't Nieuwscafe
  3. 3. 't Keernpunt
  4. 4. Landhotel Diever
  5. 5. The Shakespeare
  6. 6. De Walhof

Video van een restaurant in en om Diever

Restaurant video van Hasekura

Recente meningen van restaurants in Diever

De Lange

Overheerlijke malse varkenshaas en champignonsaus die heerlijk romig en vers proeft. Aanrader! Goede service, snelle bediening en leuke ambiance.

Uitstekend 2012-05-04 door Marina73

't Nieuwscafe

Je kunt hier heerlijk zitten op het terras of binnen er valt altijd wat te zien. De kaart is uitgebreid en het prijsniveau is aangenaam. De prijs/kwaliteitsverhouding is dan ook uitstekend te noemen. Het eten is precies wat je bij een eetcafé verwacht, goede porties en niet te ingewikkeld. De stoofpotjes zijn erg lekker en er is ook een vegetarische...

Goed 2012-01-25 door drentenaar

't Keernpunt

Beste plek om voor een lunch of (terras)drankje te vertoeven. Snelle zeer vriendelijke bediening en een baas die duidelijk meer ondernemer dan horecaffer is. Pluim dus. Goed eten en drinken voor redlijke prijzen.Een betere plek in Diever is er niet.

Uitstekend 2011-11-20 door janeva

Landhotel Diever

Heerlijk gegeten in het gastvrije restaurant, waar ook de honden welkom zijn. We voelden ons direct thuis vanwege de leuke bediening. Het vlees en vegetarische gerecht waren smaakvol en werden evenals de voor- en nagerechten prachtig opgediend. De huiswijn was van goede kwaliteit. Zeker een aanrader en de rekening viel alles mee, net € 65 voor 2 personen.

Uitstekend 2011-11-12 door vegaL

't Keernpunt

Eind augustus met 5 personen waaronder 3 vegetairërs gedineerd. De vegagerechten waren in de magnetron ontdooide en opgewarme snacks uit de vriezer waar kraak nog smaak aan zat. De ober bleek ervan opm de hoogte te zijn dat de vegagerechten ver onder de maat waren, het had al klachten geregend. Helaas werden wij niet gewaarschuwd toen we onze bestelling deden;...

Slecht 2011-11-06 door vegaL