“Lekker eten in Diemen”
- 7. Ciao
- 8. Café Restaurant de Herberg, Diemen
- 9. Amagi Eastern Delights
- 10. Bean there
“Beste bediening van Diemen”
- 1. Ling Hong
- 7. Grand Cafe Blauw
- 8. Amagi Eastern Delights
- 9. Hachi
- 10. Ciao
“Nieuwste aanwinsten in Diemen”
- 1. Grand Cafe Blauw
- 7. Happy China
- 8. Ling Hong
- 9. 't Pandje
- 10. Hachi
“Mooiste plekjes van Diemen”
- 1. Hachi
- 7. Roediez
- 8. Amagi Eastern Delights
- 9. Bean there
- 10. Ciao
“Recentelijk beoordeeld in Diemen”
- 1. Het Wapen van Diemen
- 7. Bogor Permai
- 8. Grand Cafe Blauw
- 9. Hachi
- 10. Happy China
“De lekkerste eetcafés van Diemen”
“De lekkerste Thaise restaurants van Diemen”
“De beste Japanners van Diemen”
- 1. Hachi
- 2. Amagi Eastern Delights
Diemen
Diemen biedt 16 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Hollands en Vis.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Diemen? De populaire restaurants in deze maand zijn Vero, Roediez en Bogor Permai.
“Verrassend lekker in Diemen!”
- 1. Roediez
- 2. Ling Hong
- 3. Hachi
- 5. Happy China
- 6. Bogor Permai
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december
Recente meningen van restaurants in Diemen
Het Wapen van Diemen
Leuk terras in woonwijk. Spareribs en sate waren niet of slecht gekruid hierdoor weinig smaak vooral de spareribs. Voorgerecht visplateau en carpacio waren prima. Nagerecht van de chef was prima.
Redelijk 2012-05-23 door RICARDO27
Ciao
Eten was erg lekker, prijs viel mee vonden wij. Eten werd vlot geserveerd. Bediening: oudere ober kwam wat nors over. Zou best je jas aan kunnen pakken en op kunnen hangen, zeker als het nog zo rustig is. Maar we hebben er lekker gegeten en komen zeker nog eens terug.
Goed 2012-04-21 door jackie1505
Amagi Eastern Delights
Als Bourgondische Belg was ik wel benieuwd wat ik mocht verwachten van dit restaurant. Ik weet uit vroegere ervaringen dat Chinese restaurants in België en Nederland wel serieus wat smaalverschillen kennen. Maar hier viel het me eerlijk gezegd héél goed mee. Van het voorgerecht (gebakken oesters met zachte thaise saus) had ik meer verwacht. De oesters zaten in een soort tempura-beslag...
Goed 2012-04-21 door jo4
Ling Hong
dit is gewoon de plaats waar je chinees gaat eten, uitstekende keuken, alles is lekker op smaak, prijs zeer redelijk. Parkeren gratis voor de deur. dit is een aanrader
Uitstekend 2012-04-18 door zatknies
Ciao
Goed restaurant , vriendelijke bediening , stevig in de prijs... live muziek afwezig . Je kunt er lang genieten van het uitstekende eten, ook de toetjes zijn voortreffenlijk maar duur.
Goed 2012-04-18 door zatknies