Restaurants in Deventer - Croissanterie

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

€-,-

Anadolu

Boxbergerweg 68
€-,-

De la France

Grote Overstraat 42

Deventer

Deventer biedt 85 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Deventer? De populaire restaurants in deze maand zijn Bar Bistro Anthony's, restaurant Jackies NYCuisine en Mattie's Trattoria.

refresh Top 10

“Lekkerste pizza van Deventer”

1. 1. La Sardegna
  2. 2. Rode Dorp
  3. 3. Maria

Video van een restaurant in en om Deventer

Restaurant video van Moskou

Recente meningen van restaurants in Deventer

Hans en Grietje

Mijn ervaring met hans en grietje was anders dan de onderstaande. Vlotte bediening en degelijk eten voor een nette prijs. Mijn 3 tafelgenoten waren het daar mee eens. Ik kom wel terug voor de spare ribs!

Goed 2012-05-23 door Proever43844

Boas

Boas vind ik een top restaurant in Deventer. Er wordt met liefde gekookt en de bediening is erg goed. Smaken zijn fantastisch en verassend. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!

Uitstekend 2012-05-23 door johan6

My Thai

Thaise tonijn salade,een blik droge tonijn met wat groente. En dan ook nog die prijs er voor. En mijn nabestelling voor een biertje nooit aangekomen. De bediening had een schort aan die volgens mij een week niet uitgewassen is. Al met al,nooit meer.

Slecht 2012-05-23 door johanhagen1

De Sjampetter

19/5/2012 Na de redelijk goede reacties viel het best tegen. Het eten klonk lekkerder dan het smaakte. De bediening was erg gehaast. Aangezien we aan de rand van het terras zaten, hadden we het bord met het extra gerecht niet gezien. Werd ook niet bij ons gemeld, ik kwam er pas achter toen ik naar binnen liep. Al met al...

Redelijk 2012-05-22 door julide

Kohinoor of India

heerlijk eten en aardige medewerkers, keuze kan altijd aangepast worden. pittigheid staat goed omschreven. decor simpel, achtergrondmuziek moet je van houden

Goed 2012-05-21 door Proever41450