Deurningen

Deurningen biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Regionaal

Zoek je een veel bekeken restaurant in Deurningen? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Luttikhuis, Frans op den Bult en Siemerink.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Deurningen”

Video van een restaurant in en om Deurningen

Restaurant video van Wolfslaar

Recente meningen van restaurants in Deurningen

Restaurant Luttikhuis

Heerlijk gegeten echt een aanrader. Wij komen er zeker weer en ook al aanbevolen bij vrienden en kennissen. Bediening is super.

Uitstekend 2010-12-09 door haike

Restaurant Luttikhuis

Een heerlijk sateetje gegeten daar met patat. Speciaal 's avonds voor ons klaargemaakt (eigenlijk stond het op de lunchkaart) Vriendelijke bediening. Mooie ambiance.

Goed 2008-10-26 door Proever83100

Frans op den Bult

Ondanks dat dit een wegrestaurant is, kun je hier zeer lekker eten, verschillende keren gegeten en ook catering van gehad, hier in de omgeving nog geen betere spare-ribs gegeten als hier. Alles is prima verzorgd, aan de kinderen is gedacht, je wordt snel geholpen en vriendelijk. Wij komen hier vaker.

Uitstekend 2008-08-01 door haike

Frans op den Bult

Dit is het restaurant voor alle vrachtwagenrijders, ernaast is een grote parkeerplaats, terras met zicht op het kruispunt, groot zalencentrum erachter. Nou niet echt een avond gezellig eten. Aan de overkant bij bistro 't Bultje is het onbeperkt spare ribs eten en het dagmenu staat voor iedereen die bij het stoplicht staat goed te lezen. Het zit er soms nog...

Matig 2003-07-21 door Proever896