Den Oever

Den Oever biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Vis, Eetcafé en Bbq, Grill.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Den Oever? De populaire restaurants in deze maand zijn De Dikke Bries, Vis Restaurant Basalt en Viscentre 't Wad.

refresh Top 10

“Nieuwste aanwinsten in Den Oever”

1. 1. De Dikke Bries

Video van een restaurant in en om Den Oever

Restaurant video van Phonsawan

Recente meningen van restaurants in Den Oever

De Dikke Bries

Super gezellig restaurant met simpel maar heerlijk eten dat ook nog eens met een knipoog wordt geserveerd. Verrassende ambiance waar je later nog over praat als je van de eigenaar weer eens een oude LP mag uitkiezen als je gaat afrekenen. Prachtig uitzicht en binnen waan je je een echte zeeman; je kijkt je ogen uit.

Uitstekend 2012-03-18 door katje

De Zingende Wielen

Matig is enkel omdat een pluspunt de snelheid is. We hadden echter liever iets langer gewacht op een fatsoenlijke maaltijd. De prijs-kwaliteit verhouding is hier volledig zoek. De schnitzels die we bestelden waren dun, droog en keihard. De kabeljouw voor onze dochter was waterig en smakeloos. We kregen een minibakje gebakken aardappels erbij waarvan dan ook nog enige exemplaren waren aangebrand. Dit...

Matig 2012-03-18 door katje

Viscentre 't Wad

Hele simpele plates hier, maar gewoon perfect. Op zaterdagmiddag gaan we hier regelmatig met onze dochter lunchen en zonder twijfel hebben ze hier de lekkerste kibbeling van Nederland. We bestellen altijd van alles wat zodat de tafel volstaat met allerlei soorten vis; je zou je vingers erbij opeten.

Uitstekend 2012-03-18 door katje

Vis Restaurant Basalt

Compleet restaurant , lekker gegeten en een aangename sfeer. Unieke locatie ook, midden op de haven!

Uitstekend 2010-10-25 door Wier1

De Zingende Wielen

Lekker geluncht en gedineerd. Prima boterham met bal gehakt en 's-avonds een heerlijke kogelbiefstuk. Eenvoudig (truckers)restaurant waar je gewoon en lekker kunt eten voor een leuke prijs. Verwacht niet teveel van de inrichting.

Goed 2010-10-08 door Schatjes