Den Koog

Den Koog biedt 1 restaurants.

refresh Top 10

“Nieuwste aanwinsten in Den Koog”

1. 1. Paal 17 De Zeester

Video van een restaurant in en om Den Koog

Restaurant video van Kabinext

Recente meningen van restaurants in Den Koog

Paal 17 De Zeester

Dit weekend gegeten bij Paal 17. Een zeer gezellige, sfeervol ingerichte, strandtent op een toplocatie op Texel. We werden vriendelijk welkom geheten en plezierig geholpen aan tafel. Het 'voorafje' broodmix was wel heel erg veel, maar voor de hongerige gast stilt het de stevige trek. Hoofdgerechten werden op keurige wijze opgediend en (ondanks het laagseizoen) prima van kwaliteit en kwantiteit....

Goed 2012-02-13 door Dirk de B.

Paal 17 De Zeester

Leuk restaurant aan een perfecte locatie! Jammer dat het er vrijwel altijd erg druk is waardoor je moet wachten.

Goed 2011-09-08 door StephanProever

Paal 17 De Zeester

Heel lekker gegeten. Echter.....zeer slechte bediening. Het eten wordt geserveerd door een ober die zelf geen bestelling kan opnemen en die een collega langs stuurt, die vervolgens eerst een sigaretje moet roken en daarna nooit meer gezien! Uit eten gaan is ook een lekker wijntje erbij, maar dat schoot er nu bij in. Gemiste kans!

Redelijk 2010-10-10 door hoed

Paal 17 De Zeester

Ons laatste bezoekje was voor een lunch. Deze was prima en de bediening was behulpzaam. Het eten was uitstekend en zag er goed uit. We zaten heerlijk buiten met uitzicht op strand en zee. Wij kunnen niet wachten tot we weer op Texel zijn om hier te lunchen of te dineren!

Uitstekend 2010-08-15 door M.Meijering