Frans (1)
Schipluiden (7)
Meer...4 niet getoond.Restaurants in Den Hoorn (zh) - Frans
Sorteren op:
Den Hoorn (zh)
Den Hoorn (zh) biedt 2 restaurants.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli
Recente meningen van restaurants in Den Hoorn (zh)
De Scheepswerf
Een paar weken geleden alweer hier wederom gegeten. We eten hier meerdere keren per jaar. De kwaliteit blijft uitstekend. De locatie is werkelijk top! Het enige restaurant waar ik altijd een dessert neem, helemaal mijn smaak!
Uitstekend 2012-03-10 door ivonn
Espresso Bar Sportivo
Ik heb hier mijn zestigste verjaardag gevierd met een tennistoernooi op de 4 tennisbanen. De verzorging, van drankjes tot en met de overheerlijke en gevarieerde hapjes, was perfect. Volgend jaar weer! Koos Langstraat
Uitstekend 2012-02-02 door jhlang
De Scheepswerf
Via een collega in dit restaurant terecht gekomen. Wij hebben van een uitstekend diner genoten. Een mooi restaurant met een uitstekende bediening. Drie dagen later een reservering gedaan voor het Kerstdiner.
Uitstekend 2011-12-01 door Proever80505
De Scheepswerf
Geweldig eten, uitstekende service. Mooi gelegen restaurant, ook leuk om af te huren voor feest
Uitstekend 2011-10-17 door eloys
De Scheepswerf
mooie lokatie waar je meer dan uitstekend te eten krijgt
Goed 2011-09-12 door hetvosje