Brasserie (1)
Frans (1)
Hollands (2)
Internationaal (3)
Mediterraan (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Regionaal (3)
Den Helder (39)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Den Hoorn (Texel) - Wereldkeuken
Sorteren op:
Den Hoorn (Texel)
Den Hoorn (Texel) biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Regionaal en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Den Hoorn (Texel)? De populaire restaurants in deze maand zijn Bij Jef, Bos en Duin en Paviljoen paal 9.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december
Recente meningen van restaurants in Den Hoorn (Texel)
Bij Jef
Fantastische gerechten en wijnen in een sfeervol restaurant, met hartelijke ontvangst en vriendelijke, attente bediening. Een aanrader!
Uitstekend 2012-05-22 door fdb77
Paviljoen paal 9
Wij hebben hier een hele leuke avond gehad, eten kwam lekker snel, smaakte precies goed, een aanrader met een uitzicht, knappe kok ook.
Uitstekend 2012-05-18 door nouwen
Bij Jef
Ons jaarlijks 7-gangenverrassingsmenu was weer waanzinnig goed. Dit is het enige restaurant waar je nog lang over napraat. De fantasie in de combinaties is groots en altijd uitermate verrassend (en lekker!). Meer dan één ster waard. Daarenboven is de sfeer prettig en rustig en vertrouwd, bij een uitstekende kundige en toch bescheiden bediening. We hebben geen keuze dan volgend weer terug...
Uitstekend 2012-05-10 door Proever138275
Theaterrestaurant Klif 12
afgelopen week gegeten ter gelegenheid van de start van het lamsvleesseizoen. heerlijk lams gegeten op verschillende manieren. klein stukje cabaret aan het einde van de avond. zeer geslaagde avond.
Goed 2012-05-06 door lizz22
Havenrestaurant Texel
wij zijn blij verrast vertrokken na een heerlijke maaltijd. op zoek naar een visrestaurant op texel checkten wij de website.deze is sterk verouderd met een kerstmenu voor 2010(?) op de homepage. laat u hier niet door afschrikken, wij zijn op de gok toch een kijkje gaan nemen en het is meer dan goed bevallen! ouderwets gastmanschap en goede adviezen bij het samnestellen van...
Uitstekend 2012-01-17 door jantje69