Restaurants in Den Helder - Hollands

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

7.8

€-,-

Park Plaza

Zanddijk 11e

Den Helder

Den Helder biedt 39 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Chinees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Den Helder? De populaire restaurants in deze maand zijn Flow Stadscafe, 't Veerhuis Lands End en Spijz Eten & Drinken.

Video van een restaurant in en om Den Helder

Restaurant video van Au Coin d. B. Enf.

Recente meningen van restaurants in Den Helder

Flow Stadscafe

Bij binnenkomst worden we uitstekend opgevangen en naar een tafel geleid. De kinderen hebben de fijne speelhoek direct ontdekt. Wij bewonderen de mooie flessenwand en wandschilderingen. De bestelling wordt prima geregeld, maar helaas geen huisgemaakt (appel) gebak (dat scoort toch altijd wat extra puntjes). De bediening let goed op de tafels mar minder op lege glazen (aandachtspuntje), maar binnen de...

Goed 2012-05-21 door mezda

't Veerhuis Lands End

Prima restaurant, goed gegeten. Verrassende gerechten op de kaart. Interieur is netjes, leuke lounge hoek. Uitzicht is geweldig.

Goed 2012-04-16 door De Kou

De Werf

Na de zoveelste naamsverandering heet het nu "De Werf". Het is nu minder op kinderen gericht en eigenlijk niet zo onderscheidend van de andere restaurants in Den Helder. Althans, qua ambiance. De bediening is goed. Zeer attent zelfs als er een "kleintje" mee is en die geeft aan geen appelgebak te willen. Letterlijk zegt de dame; "komt wel goed!". En...

Goed 2012-04-12 door mezda

North Palace Ho's

"Nieuwe" uitbater. Nog steeds goed en lekker. Matig geprijsde menukaart. Ook door de week altijd belangstelling. Bediening gastvrij correct en snel!

Goed 2012-04-01 door iensuser

Kade 60

De 'vissalade met verschillende vissoorten' bevatte geen vis alleen een enorme berg met sla en 5 garnaatjes en 5 kleine rivierkreeftjes. Gelukkig woon ik niet in de buurt en zal ik niet weer in de verleiding komen me een poot uit te laten trekken. Mijn zoon was trouwens wel blij met zijn clubsandwich en chips.

Matig 2012-03-07 door Mrs.M.