Den Dolder

Den Dolder biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Indonesisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Den Dolder? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Sensa, Anak Depok en Ernst Sillem Hoeve.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Den Dolder”

Video van een restaurant in en om Den Dolder

Restaurant video van Sogno

Recente meningen van restaurants in Den Dolder

Restaurant Sensa

We wonen hier vlakbij en hebben vroeger vaak erg goed gegeten bij Sensa, de afgelopen anderhalf jaar a 2 jaar valt het ons echter steeds wat tegen, het eten was qua smaak niet bijzonder (in relatie tot wat je mag verwachten voor die prijs) en ook de bediening was matig. De laatste keer op vrijdag 27/4 vertrokken wij na betaling...

Matig 2012-05-10 door fplomp

Restaurant Sensa

Heerlijk gegeten voor een acceptabele prijs. De kaart bevat voor iedereen een passend gerecht. Mooie inrichting, ongedwongen sfeer. Bediening is attent en gaat leuk om met kinderen en volwassenen zonder teveel aanwezig te zijn. Slechts een opbouwende opmerking; de bediening zou wat meer uniformiteit uitstralen door bijvoorbeeld eenzelfde schort te dragen.

Uitstekend 2012-04-29 door Geelsgj

Ernst Sillem Hoeve

Vanavond hier gegeten. Bediening vriendelijk. Eten was heerlijk, had Menu Palfrenier besteld (rundercarpaccio, gevulde zalmfilet, creme brulee). Ook de dagmenu was erg lekker.

Uitstekend 2012-01-21 door hf-lekkereten

Restaurant Sensa

Op vrijdag de dertiende januari 2012 prima gegeten in het vernieuwde Sensa. Een kleine kaart met goede en aantrekkelijke geprijsde gerechten. Dit samen met de attente bediening hebben er voor gezorgd dat wij een zeer gezellige, smaakvolle en ontspannen avond hebben gehad.

Uitstekend 2012-01-19 door ArjanB

Restaurant Sensa

Vanavond met z'n vieren bij Sensa gegeten. Wij hadden een 5 gangen diner met wijnarrangement. Hiervoor waren we € 100 pp kwijt. Voor dit geld heb ik toch andere verwachtingen. Het eten was prima, maar zeker geen hoogstandje! Over de bediening was ik het meest verbaasd. Elke keer dat ze aan tafel kwam wilde ze alle aandacht, ze was heel...

Matig 2011-12-17 door Belinda