Aanbiedingen
Restaurants in Den Bosch
Sorteren op:
Valentijnsspecial - op 14 februari een 3 gangen menu voor € 29,50 | ||
Den Bosch
Den Bosch biedt 170 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Den Bosch? De populaire restaurants in deze maand zijn Ries Eten en Drinken, Auberge De Veste en Soto.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Infini
- 9. Hof van Herstal
- 10. Restaurant Vanille
- Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Rokkaa
Menu - 4-gangen diner + fles huiswijn voor €33,50 p.p vanaf 4 personen - geldig van maandag t/m donderdag - Restaurant Karakter
Zes gangen 'High-Wine' Een zeg gangen menu met bijzondere wijnen voor €47,- geldig van di, wo, do,vrij & za t/m 31 maart
Recente meningen van restaurants in Den Bosch
Marie Entrecôte
mooi design, vernieuwend uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en schitterende wijnen. bediening top!
Uitstekend 2012-02-06 door proseccoliefhebber
Kwai Wan
We gaan regelmatig eten bij KWAI WAN en vinden het er FANTASTISCH eten is erg lekker bediening perfect en de sfeer is lekker huiselijk een ABSOLUTE AANRADER
Uitstekend 2012-02-06 door whermsen
Kwai Wan
We gaan regelmatig eten bij KWAI WAN en vinden het er echt FANTASTISCH !!!! het eten is perfect de bediening geweldig en zeer gemoedelijk dit is een absolute aanrader!!!!!!
Uitstekend 2012-02-06 door whermsen
Ries Eten en Drinken
We hebben super gegeten, goede samenstelling van de gerechten, zeker het verassingsmenu was een ware sensatie. Uitstekende persoonlijke service ondanks de drukte, niet opdringerig en vol info. Ze zien ons zeker terug.
Uitstekend 2012-02-06 door 1rotterdam
Ries Eten en Drinken
Afgelopen zaterdag met 6 man gegeten bij Ries. Genoten van een 4 gangen menu. De gerechten waren perfect op elkaar afgestemd. Eveneens het wijnarrangement was een goede combi. Wij hebben ons afgevraagd hoe ze het kunnen doen voor deze prijs. De prijs kwaliteit verhouding was dik in orde. Leuke bediening en vriendelijk. Zeker een aanrader ons zien ze snel terug.
Uitstekend 2012-02-06 door dekker12