Restaurants in Delfgauw
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Delfgauw. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Delfgauw. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Delfgauw
Delfgauw biedt 1 restaurants.
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Delfgauw
Uylenburg/ Café du midi
Geweldige zaak op unieke locatie; stukje beschermde natuur (Bieslandse bos), terwijl ook het reclamebord van Ikea is te zien. Lekker eten (huisgemaakt, streekgerechten) en super aardige bediening. Vooral buiten erg goed toeven met geiten, kippen pony's om je heen, maar ook binnen erg gezellig. Voor of na het eten lekker wandelen in de omgeving. Aanrader voor leuke middag ofavond uit.
Uitstekend 2012-05-07 door RicAad
Uylenburg/ Café du midi
Afgelopen zaterdag hier gegeten, was wederom erg lekker. No nonsens food, goeie kwaliteit vlees. Goeie groentgen erbij, gezellige ongedwongen sfeer, grote groep achter ons maar geen last van. Meer dan genoeg eten, lekkere bijgerechten.
Goed 2012-03-26 door angelinak
Uylenburg/ Café du midi
We aten hier met een gevarieerd gezelschap met (schoon)ouders en drie kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. De smaken liepen uiteen maar iedereen heeft op de kaart iets naar zijn/haar smaak kunnen vinden. Het eten overtrof onze verwachtingen. Echt goed eten met botermals vlees, mooi gare groente zonder doorgekookt te zijn, gevarieerd, verrassende combinaties (maar niet té...
Uitstekend 2011-12-09 door ikmagproeven
Uylenburg/ Café du midi
Goede sfeer in de polder. Lekker kaasfondue gegeten met veel groenten en diverse soorten brood. Ik had aan een hoofdgerecht al voldoende. ruime portie. Een aanrader
Goed 2011-11-23 door vandersar
Uylenburg/ Café du midi
Gezellige omgeving, vriendelijk personeel en voortreffelijke high tea!
Uitstekend 2011-03-26 door toetjesfan