Restaurants in Deil

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Deil. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Deil. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Deil

Deil biedt 1 restaurants.

Video van een restaurant in en om Deil

Restaurant video van Sumo

Recente meningen van restaurants in Deil

De Os en het Paard

Met het sluiten van het perfecte restaurant op zoek naar een nieuwe plek in de omgeving dus met 4 personen hier naar toe Niets maar dan ook niets klopte hier slechte bediening zeer matig eten en na afloop bleek en nog wijn in de fles te zitten nee zeker niet voor herhaling vatbaar

Slecht 2012-03-18 door Proever10761

De Os en het Paard

We hebben net een heerlijke avond achter de rug. Heerlijk op het terras beginnen met een wijntje of een biologisch appel-perensapje en genieten van het uitzicht. Dan komt de kok met een amuse, wat een verwennerij! Als we aan tafel aanschuiven begint al het lekkers te komen. De bediening is aardig, snel en bescheiden. Het eten is mooi en lekker,...

Goed 2011-08-20 door z-je

De Os en het Paard

De bediening was nogal traag en niet echt gastvrij. Een simpele lunch was blijkbaar te weinig uitdaging voor de kok. Het resultaat bedroevend. Als een restaurant het alleen van de mooie ligging moet hebben zou de Os en het Paard goed scoren. Bediening en keuken krijgen van mij een dikke onvoldoende.

Slecht 2011-04-17 door Guus Gunneman

De Os en het Paard

Prima gegeten, erg storend dat er een reactie uit 2005 wordt getoond als je even in maps gaat zoeken waar je precies moet zijn. Jammer, want de sfeer is erg gezellig, lekkere kaart en prima bediening.

Uitstekend 2011-03-06 door anneliesx

heerlijk gegeten. Prima bediening