Frans (1)
Echten (dr) (2)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in De Schiphorst
Sorteren op:
De Schiphorst
De Schiphorst biedt 1 restaurants.
“De beste Japanners van De Schiphorst”
- Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00
Recente meningen van restaurants in De Schiphorst
De Havixhorst
Wegens het besloten karakter zaten we in een aparte kamer met 10 personen aan een ovale tafel; minder gezellig als het restaurant. Het was een 4 gangen diner: 19.00 uur aankomst. 19.30 uur:1e gang; 20.30 uur:2e gang; 21.30 uur:3e gang; 22.30 uur: 4e gang; 23.30 uur:koffie De helft van de kaart was niet vooradig. Er was duidelijk sprake van (jeugdige,...
Matig 2011-11-13 door anonymus
De Havixhorst
Op 11 september gegeten en wijnarrangement genoten,zeer tevreden is beter dan veel michelin sterren restaurants ,buitengewone mooie entourage kan havixhorst bij allen aanbevelen,hoewel het altijd een moment opname blijft .Wilhelmus P.M.Duyvesteyn.
Uitstekend 2011-10-08 door wimmy
De Havixhorst
We hebben hier uitstekend gegeten. Jammer dat het zo rustig was in het restaurant. Prijs/kwaliteitsverhoudign laat echter wel iets te wensen over. Dat er ruim 6 euro voor een fles mineraalwater wordt gerekend vind ik altijd een minpunt. Bediening was heel vriendelijk.
Goed 2011-09-06 door maartje
De Havixhorst
Verwachtingen zijn hoog gespannen bij zo'n prachtige locatie en zo'n naam. Lunch was echter weinig verrassend, weinig bijzonder en bediening kan beter -> sneller. Alles in een keer serveren en niet halverwege nog met de bijgerechten aankomen.
Goed 2011-05-14 door potje
De Havixhorst
Een sprookachtige locatie, daar ligt het niet aan! Zeker met de kerstlichtjes en nu, met de sneeuw. Warm en welkom gevoel gaf het mij. Tafel prachtig gedekt. Mooi vol, alles erop en aan. Dat ziet er veelbelovend uit! Ook het eten lag mooi verzorgd op het bord. Kwaliteit was goed. Dit alles kan zo te niet gedaan worden door op...
Matig 2010-12-18 door Annemarie Waalkens