De Rijp

De Rijp biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in De Rijp? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Wapen van Munster, De Reghter en Restaurant Oudejans.

refresh Top 10

“Lekkerste pizza van De Rijp”

1. 1. Pizzeria Jan Janszn

Video van een restaurant in en om De Rijp

Restaurant video van Lute

Recente meningen van restaurants in De Rijp

Het Wapen van Munster

Gisteravond heerlijk gegeten bij het Wapen van Munster. Vooraf zalm maar in dikke plakken gesneden en dat is toch wel veel lekkerder dan dunne plakjes. De dagvis, een tong van 1 pond, hebben we gedeeld. Ieder twee prachtige filetstukken verse stevige tong perfect gebakken. Dat bij de aangename sfeer en uiterst vriendelijke bediening maakte dat wij een gezellig avondje...

Goed 2012-01-27 door Tineke van leeuwen

Het Wapen van Munster

Kerstavond hebben we hier met een groepje gegeten. Het is een heel gezellig ingericht restaurant met hele vriendelijke en attente bediening. Maar het belangrijkste: wat kan je hier ontzettend lekker eten!! Het is genieten van begin tot eind: super!

Uitstekend 2011-12-30 door Plein Soleil

De Reghter

Afgelopen week ter gelegenheid van mijn verjaardag heerlijk gegeten bij de Reghter met mijn familie! We waren hier nog nooit eerder geweest, maar waren aangenaam verrast. De sfeer is erg knus en warm en de gastvrouw bij binnenkomst direct al erg vriendelijk. Met zeven personen genoten van het proeverijtje dat het restaurant iedere woensdag aanbiedt voor een scherpe prijs. De...

Uitstekend 2011-12-25 door tdhetjes

Het Wapen van Munster

Wat een heerlijk restaurant! Eten bij het wapen van Munster is als thuiskomen en in een warm bad zinken. Het eten is van een zeer goede kwaliteit, buitengewoon fijne bediening met vakbekwaam wijnadvies. We hopen hier nog vele jaren aan te mogen schuiven!

Uitstekend 2011-12-21 door marja4

Top Top Top