Bbq, Grill (1)
Geesteren (ov) (5)
Meer...29 niet getoond.Restaurants in De Lutte
Sorteren op:
De Lutte
De Lutte biedt 14 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Regionaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in De Lutte? De populaire restaurants in deze maand zijn Pan, Landhuishotel & restaurant De Bloemenbeek en Restaurant Landgoed de Wilmersberg.
“Lekkerste pizza van De Lutte”
- Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p.
Recente meningen van restaurants in De Lutte
Pan
Kom hier regelmatig. Zeer smakelijk en voor een prima prijs eten met een ruime keus. Leuk ook dat ze steeds blijven vernieuwen met gerechten. De verse jus is altijd heerlijk. Ik kan me wel vinden in de andere recenties dat het er vaak echt een kippenhok is waardoor je elkaar moeilijk kunt verstaan. Vooral in het weekend wemelt het er...
Uitstekend 2012-04-15 door mrkoen
Restaurant Landgoed de Wilmersberg
Een mooie combinatie van alles wat Twente te bieden heeft. En dan nog eens heerlijk klaargemaakt. Een bospaddestoelbouillon met truffel. Heerlijk. En ook de andere gerechten waren prima en vooral no een compliment voor de bediening. Vriendelijk behulpzaam. Maar zonder hinderlijk te worden.
Uitstekend 2012-04-01 door Rkon
Landhuishotel & restaurant De Bloemenbeek
Wij hebben ontzettend genoten van onze avond bij Landgoedhotel de Bloemenbeek. Heerlijke gerechten en service zoals deze moet zijn. Absoluut de klasse van een Michelinsterrenrestaurant. Wij hebben erg genoten van met name de presentatie van de gerechten, de warme maar niet te formele sfeer, de andacht van de bediening en de voortreffelijke smaak van de gerechten in combinatie met de...
Uitstekend 2012-03-20 door marenkaklunder
Landhuishotel & restaurant De Bloemenbeek
Gisteravond voor de tweede keer dit jaar gegeten bij Hotel restaurant Bloemenbeek ter gelegeheid van de Restaurantweek. We hebben een top avond gehad. Een met zorg samengestel 3 gangen menu met bijbehorend wijnarangement. Alle gerechten zijn een lust voor oog en mond. Personeel is erg vriendelijk en presenteren vol enthousiastme de gerechtern en wijnen. Met recht een Michelin restaurant in...
Uitstekend 2012-03-09 door marc9
Berg en Dal
Nieuwe kok en eigenaar. Wat een verrassing! Heerlijk gegeten, maar veel te veel. Supervers, visterrine, kreeftensoep, entrecote en verse groentes. Zalig pruimentoetje na. Op naar een 2e keer!
Uitstekend 2012-01-31 door Fluweel