Frans (1)
Monster (4)
Naaldwijk (14)
Meer...14 niet getoond
De Lier
De Lier biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Lunchroom en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in De Lier? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant De Poort, Theetuin De Bongaard en De Dommerick.
“Nieuwste aanwinsten in De Lier”
- Rokkaa
Gratis - Glas Prosecco en bruschetta p.p. - geldig van vrijdag t/m zondag - Rokkaa
Menu - 4-gangen diner + fles huiswijn voor €33,50 p.p vanaf 4 personen - geldig van maandag t/m donderdag - Rokkaa
Korting - 15% korting op de gehele rekening - geldig van maandag t/m donderdag.
Recente meningen van restaurants in De Lier
Restaurant De Poort
Met werk er gegeten, was opzich wel goed, goeie kwaliteit spullen. Kritiekpuntje de spinnerag in de lampen
Goed 2012-01-29 door angelinak
Theetuin De Bongaard
Wij hebben in juni genoten van een heerlijke en zeer uitgebreide high tea. Die trouwens ook erg leuk en origineel gepresenteerd wordt. Een ruime keuze uit zowel lekkere hartige en zoete hapjes. Echt een high tea om voor terug te komen!!
Uitstekend 2011-08-21 door zoetekauw74
Theetuin De Bongaard
Ik kom hier al jaren, maar ik moet zeggen het is wel eens beter geweest. Dus mijn advies is blijf op de kwaliteit letten !
Redelijk 2011-02-04 door jcvmak
Restaurant De Poort
20 augustus 2010 zijn wij getrouwd en hebben wij onze bruiloft gevierd in de zwethburch te de lier. Door restaurant de poort (Dick van der Klis) de volledige catering laten doen, was echt super en voldeed volledig aan al onze verwachting. Bediening was goed, eten was goed en de aankleding was geheel naar onze wens. Kortom een geslaagde middag/avond en zeker een aanrader...
Uitstekend 2011-01-10 door michel76
Restaurant De Poort
We hebben een prima restaurant gevonden in het Westland onder de rook van Delft. Een restaurant, iet wat verscholen achter het bistro gedeelte, je rijdt er zo voorbij waar zeker prijs en kwaliteit goed met elkaar in evenwicht is. Een restaurant waar naast een overzichtelijke menukaart ook verrassende streekproducten worden gepromoot. Wij lieten ons verrassen met het verrassingsmenu 1...
Uitstekend 2010-08-20 door Knut