Restaurants in De Koog (Texel) - Brasserie

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.4

€24,-

Brasserie Sam Sam

Dorpsstraat 146

De Koog (Texel)

De Koog (Texel) biedt 35 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in De Koog (Texel)? De populaire restaurants in deze maand zijn De Stern, De Taveerne en Taj Mahal.

refresh Top 10

“De beste Japanners van De Koog (Texel)”

Video van een restaurant in en om De Koog (Texel)

Restaurant video van Elit

Recente meningen van restaurants in De Koog (Texel)

Quinty's

We werden vriendelijk ontvangen en konden kiezen uit een verscheidenheid aan plaats, intiem, in de serre, in de kinderboek of aan een grote familietafel. Een drankje kwam snel. Het voorgerecht cappachio was heerlijk dun gesneden, mijn sate was heerlijk mals met een zalig sterke saus., bijgerechten prima vers, Een heerlijk kopje koffie na. Kortom een heerlijke avond!

Uitstekend 2012-05-18 door nouwen

De Stern

Goed eten in een leuke ongedwongen sfeer. Bevlogen bediening en de prijs / kwaliteit was prima in balans. Als we weer naar Texel gaan komen we zeker terug.

Uitstekend 2012-05-18 door coenv1

Quinty's

Afgelopen zaterdag hier met zn 4-en gegeten. Restaurant ziet er zeer verzorgd en trendy uit. Leuke ontvangst, vriendelijk personeel. Het eten werd leuk gepresenteerd, vooraf hadden wij de étagere met allemaal lekkere hapjes. De Texelse entrecote's van de mannen waren heerlijk en knap van formaat. Mijn vriendin had de sliptongetjes, in roomboter gebakken, dat proef je. Voor mijzelf de spinaziesalade, fris en...

Uitstekend 2012-05-16 door Texelfans

Bella Toscana

Gastvrij en sfeervol restaurant. Het eten vonden wij uitstekend van smaak en met zorg bereid. Dit geldt wat ons betreft voor de voor-, hoofd- en nagerechten. Bij ons volgend bezoek aan Texel zien ze ons zeker terug. Restaurant ligt om de hoek van de Jumbo.

Uitstekend 2012-05-13 door Gouda2012

Tumbleweeds

Maermalen drank vergeten, 2x rauwe zalm geserveerd welke terug moest naar de keuken, 2x over verkeerde saus, 2x over geen lekkere lamstrio, 1 gerecht compleet vergeten. Geen sorry, alleen maar weerwoord geven. Zeer agressieve man welke ons uit de toko zette. (Een aantal hadden overigens wel lekker gegeten)

Slecht 2012-05-09 door Texelweekend