Restaurants in De Cocksdorp

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.7

Volharding 4

Torenrestaurant

Vuurtorenweg 189

De Cocksdorp

De Cocksdorp biedt 15 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Eetcafé.

Zoek je een veel bekeken restaurant in De Cocksdorp? De populaire restaurants in deze maand zijn Topido, De Rog en Bella Vista.

refresh Top 10

“Lekkerste pizza van De Cocksdorp”

Video van een restaurant in en om De Cocksdorp

Restaurant video van Del Mondo

Recente meningen van restaurants in De Cocksdorp

Bella Vista

Met gezin verheugde zich op leuk etentje ter ere van mijn verjaardag. Onze eerste indruk bij binnenkomst was wel gezellig. Wordt al iets minder als je de prijzen op de kaart ziet. El Bulli prijzen, maar de kwaliteit zal dan wel uitstekend zijn? Niets is minder waar. Pizza marinara besteld. De bodem is nog goed maar wat er op zit....

Slecht 2012-05-04 door bergjl

Topido

Prachtige menukaart bestaande uit enkel producten uit de streek. Heerlijk gegeten, het lamstoofpotje is een aanrader. Op het bord komt duidelijk het ge-elaboreerde bereidingsprocess naar voren. Amuses wareb prima, let op, deze komen later terug op de rekening. Wijnkaart iets teleurstellend. Bediening daarentegen goed.

Uitstekend 2012-05-03 door CriticaCulinaria

Topido

Dit restaurant is een echte aanrader. Hier is een kok aan het werk die zijn vak verstaat, uitstekend kookt met produkten van de beste Texelse leveranciers of uit eigen tuin en met veel passie over zijn gerechten aan tafel uitleg geeft. Ontvangst en bediening waren zeer prettig. Gemoedelijke sfeer.

Uitstekend 2012-04-22 door dagobert

Strandpaviljoen Kaap Noord

Wij hebben hier de lunch en later ook het diner gebruikt. Een voltreffer. De gezelligheid en zorg spat er van af. Het voelt als thuiskomen en het eten was heerlijk. Flinke portie's en heel smakelijk. Ik heb heilbot gegeten en dat zeer smakelijk. Maar ook de spareribs waren prima. Volgende keer eten we hier zeker weer. Prachtig uitzicht krijg je...

Uitstekend 2012-03-31 door wimmus

Bella Vista

Twee pizza's afgehaald voor de belachelijke prijs van DERTIG euro. Een had verkeerde ingredienten, anders dan besteld. Knoflook uit een potje, spek met een vreemd smaakje. Op de tweede pizza lagen twee HAREN, gadverdamme. Eigenaar, ga weg uit de horeca, je moet je schamen en bezorgt de horeca op het mooie Texel een zeer slechte naam!

Slecht 2012-03-01 door Skylge