Culemborg

Culemborg biedt 16 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Chinees en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Culemborg? De populaire restaurants in deze maand zijn Lunch- en Dinercafé de Verleiding, Bij Mij en Andermaal.

refresh Top 10

“Beste bediening van Culemborg”

1. 1. Bij Mij
  7. 7. De Witte Buffel
  8. 8. Aida
  9. 9. Lunch- en Dinercafé de Verleiding
  10. 10. Fatma

Video van een restaurant in en om Culemborg

Restaurant video van Hasekura

Recente meningen van restaurants in Culemborg

Op de Haven

Na de verbouwing is er veel veranderd. Het is een mooie locatie en de keuken is uitgebreid en sterk verbeterd. Bediening is op het terras vaak ver te zoeken en glazen staan te vaak leeg.

Goed 2012-05-21 door Wijnhuis

Werk aan het Spoel | Veldkeuken

Gisteren daar willen dineren, we zijn niet verder gekomen dan de borrel. Wat een trage en alternatieve bedoeling. Langzaam en ongemotiveerd is het codewoord. Wel mooie en goede producten, lekker brood en lekkere tappenade. Extra brood bestellen duurt ruim 15min.

Redelijk 2012-05-21 door Wijnhuis

De Poortwachter

Mooi café, leuke friet in puntzakken. Maar waar is de gezellige sfeer die je hier verwacht? De eigenaar is immer gespannen en een hork tegen gasten en personeel. Tenenkrommend en zo zonde van die leuke bediening! Je moet wel heel wat mooie biertjes innemen om hier als gast geen last meer van te hebben. Baas, doe hier wat aan,want je...

Matig 2012-05-03 door Bz

Werk aan het Spoel | Veldkeuken

Mooie locatie in een schitterend natuurgebied. Uitgebreide en heel gevarieerde lunchkaart. Hier gebruiken ze alleen biologische en verse produkten en dat proef je! Attente bediening met alle aandacht voor de gasten. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Tip: Koop als je naar huis gaat een van hun lekkere eigengebakken broden, deze zijn o zo lekker...

Goed 2012-04-29 door mediterraantje

Lunch- en Dinercafé de Verleiding

Licht trendy modern ingericht eetcafé met best goed eten. De Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ook leuk voor een cappuccino!

Goed 2012-03-20 door Ronald55