Culemborg

Culemborg biedt 16 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Chinees en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Culemborg? De populaire restaurants in deze maand zijn Lunch- en Dinercafé de Verleiding, Bij Mij en Andermaal.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafés van Culemborg”

1. 1. Lunch- en Dinercafé de Verleiding
  2. 2. De Poortwachter

Video van een restaurant in en om Culemborg

Restaurant video van Selamat Makan

Recente meningen van restaurants in Culemborg

Werk aan het Spoel | Veldkeuken

Ben heel blij met de komst van de Veldkeuken naar Culemborg. De Veldkeuken is neergestreken op bijzondere locatie: in een gloednieuw, intrigerend "forthuis" in het werk aan het spoel - onderdeel van de hollandse waterlinie. De gerechten zijn rijk aan smaak, duurzaam en met veel zorg gepresenteerd. Een prachtige pleisterplek voor een taartje of lunch tijdens een tocht langs...

Uitstekend 2012-01-13 door EvelienM

Bij Mij

Met 8 collega's wezen eten. Goede ontvangst, lekker eten, goed onderhouden, schoon, gezellig, aandacht voor de gasten, kortom: een aanrader!

Uitstekend 2012-01-12 door CotBorg

Bij Mij

Op eerste kerstdag gegeten bij 'Bij Mij'. Het menu stond vast (maar was ook makkelijk verwisselbaar als je iets echt niet wilde eten). Heerlijke gerechten en een top service. Joan de gastvrouw is erg goed in haar vak, ze laat je welkom, bekend en geliefd voelen op een avond. Menu hadden wij inclusief wijnarrangement. Hier werd niet moeilijk over gedaan...

Uitstekend 2011-12-27 door anne123456789

Andermaal

Gisteren het dagmenu gegeten bij restaurant Andermaal. Na een prima zwezerik, bijna altijd op de kaart, hulde!, en heerlijke zalmterrine hebben wij genoten van een sublieme marcassin. Het door de patron/eigenaar verzorgde wijnarrangement matchte perfect met de gerechten. Vriendelijke bediening en zeer kundig wijnadvies, kortom, dit restaurant is een garantie voor een perfect culinair avondje.

Uitstekend 2011-12-22 door poelh012

Op de Haven

Erg goed en sinds de verbouwing ook zeker een erg mooi & sfeervol restaurant. Het eten was uitstekend buiten de kaart om hebben ze nu kreeft en wildmenu. De kreeft was erg goed. Vriendelijke bediening. En met het mooie uitzicht over de haven en de lek is dit zeker voor herhaling vatbaar.

Uitstekend 2011-12-08 door -catherina_