Cromvoirt

Cromvoirt biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“Recentelijk beoordeeld in Cromvoirt”

1. 1. Proeverij Wit Loof

Video van een restaurant in en om Cromvoirt

Restaurant video van Woo-Ping

Recente meningen van restaurants in Cromvoirt

Proeverij Wit Loof

Echt lekker gegeten, met gevarieerd menu. Afgestemd op het seizoen, met o.a. een mini stoofpeertje die de kok hoogstpersoonlijk - met gevaar voor eigen leven- uit de boom in de tuin heeft geplukt. Alhoewel de kaart uit 'slechts' twee 4-gangen menu's bestaat plus een 'buiten de kaart', is het aanbod zo gevarieerd en lekker dat dat alleen maar plezierig is....

Uitstekend 2011-09-19 door Jeanettek

Proeverij Wit Loof

Heerlijk gegeten in een eenvoudige maar gezellige ambiance. Verrassende weekmenukaart wat uitdaagt om terug te komen. Wat je noemt een goede prijs/kwaliteit verhouding. In tegenstelling tot de vorige recensent vonden wij de bediening vriendelijk en alert. Peer van Grunsven

Uitstekend 2011-07-15 door peerdonders

Proeverij Wit Loof

Harmonieuze gerechten van Brabantse streekproducten in 4 gangen menu voor 32,50. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Chef bepaald het menu vaak met een wissel mogelijkheid in het hoofdgerecht. Daarnaast een vegetarisch menu. Eenvoudige inrichting, correcte maar weinig enthousiaste bediening. Rob Hoogenbos

Goed 2010-11-04 door hoogenbos