Restaurants in Cothen

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Cothen. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Cothen. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Cothen

Cothen biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Eetcafé.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Cothen? De populaire restaurants in deze maand zijn De Pronckheer, Eetcafe Robin Hood en Den Deel.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafés van Cothen”

1. 1. Eetcafe Robin Hood

Video van een restaurant in en om Cothen

Restaurant video van Beleving

Recente meningen van restaurants in Cothen

De Pronckheer

Gisteravond 3/5/12 gedineerd. Zeker voor herhaling vatbaar. Prijs/kwaliteit zijn volledig met elkaar in overeenstemming. Verse en mooie producten. Service onderscheidend door hartelijkheid en kennis.

Uitstekend 2012-05-04 door JSTK

De Pronckheer

Heerlijk gegeten. Warm onthaal in warme ambiance. Gekozen voor het verrassingsmenu. Mooie smaken van originele ingrediënten, die prachtig samenkomen op het bord en op je tong. Ook heel aangenaam was de informatie die de gastheer graag met ons deelde over de gerechten. Kortom een plek om te genieten van mooi eten, bereidt van mooie, eerlijke producten.

Uitstekend 2011-11-06 door Guusje2

De Pronckheer

Er zijn weinig restaurants waar je voor een eerlijke prijs zo verrassend, origineel en vooral lekker eet. Arjan Smit en Inge Stolk snappen wat gasten willen: lekker genieten met het gevoel van thuis zijn of thuis komen. Arjan is een kunstenaar in de keuken en dat proef je. Inge is een liefdevolle gastvrouw en dat merk je. De Pronckheer hoort...

Uitstekend 2011-07-06 door Culiman

De Pronckheer

Warm en huiselijk restaurant van bevlogen paar, dat zowel in de keuken (hij) als in de bediening (zij) met liefde en toewijding werkt. Maar niet alle combinaties uit deze 'plattelandskeuken' zijn even geslaagd. Sommige gerechten zijn puur en goed, maar andere goedbedoelde vindingen smaken raar of zelfs naar. Toch zijn de intenties goed: veel biologische producten en resultanten van de...

Redelijk 2010-11-25 door Pieter H.

De Pronckheer

We hebben recentelijk bij de Pronckheer gegeten en het 4-gangen verrassingsmenu genomen. Hoewel de kwaliteit van het eten goed was, was het menu als geheel toch een beetje een teleurstelling: 3 van de 4 gangen bestonden uit wild en dat is niet erg verrassend... De bediening maakte een enigszins arrogante indruk en wist helaas weinig te vertellen over de wijnen die hoorden...

Matig 2010-11-11 door maggiblokje