Restaurants in Capelle aan den IJssel

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Capelle aan den IJssel. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Capelle aan den IJssel. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel biedt 35 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Capelle aan den IJssel? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Perceel, De Roode Leeuw en Grand Café Fuiks.

Video van een restaurant in en om Capelle aan den IJssel

Restaurant video van Hasekura

Recente meningen van restaurants in Capelle aan den IJssel

't Hooghe Water

Als mooi weer terraslocatie is deze zaak (in de omgeving) nauwelijks te evenaren en zeker bij deze omstandigheden prima voor lunch en supper. Heden de lunch gebruikt. De bereiding, kwaliteit en versheid van de ingrediënten waren prima, de kaart biedt daarbij een gevarieerd aanbod en dat voor een alleszins schappelijke prijsstelling die je niet veel meer...

Goed 2012-05-24 door RFB

't Hooghe Water

Het restaurant heeft een leuke locatie aan het water en ook rustig. Heerlijk op het terras gegeten en het eten, zowel als de bediening vonden wij erg goed. Hier komen wij zeker nog een keer terug!

Uitstekend 2012-05-23 door MickC

Grand Café Fuiks

Bijzondere kaart en lekker eten. Erg vriendelijke bediening en je zit niet op elkaars lip. Mooie moderne inrichting. Fijn restaurant!

Goed 2012-05-22 door Ananas1000

Restaurant Perceel

Gisteren alhier gegeten. Voor de tweede keer reeds. En wederom met hetzelfde genoegen. Wat een fijn restaurant is dit. Een leuk bevlogen team zorgt voor een prettige ontvangst,waarbij de gast zich echt welkom voelt. De keuken daarnaast zorgt met een uitstekende kwaliteit en diversiteit voor een hoog culinair genoegen. De bijpassende wijnen waren van dezelfde kwaliteit. Kortom een betaalbare aanrader,waar wij zeker terug komen.

Uitstekend 2012-05-21 door robvanderaa

't Hooghe Water

Mijn kroketjes waren net warm aan van binnen. De rest van de lunch was wel smakelijk. Bediening was echt te erg. Ze waren onze bestelling vergeten en na 45 minuten kwam er pas iemand vragen of we al hadden besteld. Kan gebeuren, maar de afhandeling ervan was treurig. De dame die ons was vergeten kreeg een fikse uitbrander van de...

Matig 2012-05-21 door Ananas1000