Aziatisch (1)
Alblasserdam (9)
Barendrecht (21)
Bergschenhoek (5)
Bleiswijk (7)
Capelle aan den IJssel (35)
Kinderdijk (1)
Krimpen aan de Lek (3)
Krimpen aan den IJssel (14)
Lekkerkerk (5)
Nieuw Lekkerland (1)
Nieuwerkerk a/d IJssel (1)
Nieuwerkerk aan den IJssel (8)
Ridderkerk (31)
Rotterdam (804)
Zevenhuizen (11)
Restaurants in Capelle aan den IJssel - Aziatisch
Sorteren op:
Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel biedt 35 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Capelle aan den IJssel? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Perceel, De Roode Leeuw en Grand Café Fuiks.
“Mooiste plekjes van Capelle aan den IJssel”
- Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni
Recente meningen van restaurants in Capelle aan den IJssel
't Hooghe Water
Als mooi weer terraslocatie is deze zaak (in de omgeving) nauwelijks te evenaren en zeker bij deze omstandigheden prima voor lunch en supper. Heden de lunch gebruikt. De bereiding, kwaliteit en versheid van de ingrediënten waren prima, de kaart biedt daarbij een gevarieerd aanbod en dat voor een alleszins schappelijke prijsstelling die je niet veel meer...
Goed 2012-05-24 door RFB
't Hooghe Water
Het restaurant heeft een leuke locatie aan het water en ook rustig. Heerlijk op het terras gegeten en het eten, zowel als de bediening vonden wij erg goed. Hier komen wij zeker nog een keer terug!
Uitstekend 2012-05-23 door MickC
Grand Café Fuiks
Bijzondere kaart en lekker eten. Erg vriendelijke bediening en je zit niet op elkaars lip. Mooie moderne inrichting. Fijn restaurant!
Goed 2012-05-22 door Ananas1000
Restaurant Perceel
Gisteren alhier gegeten. Voor de tweede keer reeds. En wederom met hetzelfde genoegen. Wat een fijn restaurant is dit. Een leuk bevlogen team zorgt voor een prettige ontvangst,waarbij de gast zich echt welkom voelt. De keuken daarnaast zorgt met een uitstekende kwaliteit en diversiteit voor een hoog culinair genoegen. De bijpassende wijnen waren van dezelfde kwaliteit. Kortom een betaalbare aanrader,waar wij zeker terug komen.
Uitstekend 2012-05-21 door robvanderaa
't Hooghe Water
Mijn kroketjes waren net warm aan van binnen. De rest van de lunch was wel smakelijk. Bediening was echt te erg. Ze waren onze bestelling vergeten en na 45 minuten kwam er pas iemand vragen of we al hadden besteld. Kan gebeuren, maar de afhandeling ervan was treurig. De dame die ons was vergeten kreeg een fikse uitbrander van de...
Matig 2012-05-21 door Ananas1000