Aanbiedingen
Kortenhoef (6)
Meer...17 niet getoond.Restaurants in Bussum - Indonesisch
Sorteren op:
Bussum
Bussum biedt 49 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Bussum? De populaire restaurants in deze maand zijn La Vespa, Brasserie Bel Ami en Restaurant 15a.
“Mooiste plekjes van Bussum”
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Bussum
Brasserie Bel Ami
We zijn erg teleurgesteld over de kwaliteit van het eten: vet, verbrand en smakeloos, personele problemen?? Heel jammer want de locatie is mooi en het was prachtig weer
Slecht 2012-05-25 door MGJ
Archibald Schimmelpenninck
Lekker gegeten hier vanavond. De carpaccio was echt geweldig, in de top drie ooit-gegeten! Hoofdgerecht varkenshaas was erg goed, ook door de verrassende mie (?) eronder. Toetje was mooi opgemaakt, smaak was goed-maar-niet-bijzonder-van-smaak. Conclusie: zoals de meeste hieronder schrijven wel wat duurder, maar dan heb je ook wat!
Uitstekend 2012-05-21 door Douwe63
De 3 Vrienden
Restaurant heeft duidelijk een opfrisser gekregen. Gezellige sfeer en mooie gerechten. Personeel was uiterst vriendelijk. Wij waren er eind april en de zeetong was geweldig. De kelner vertelde over de wisselende kaart, zodoende waren we er vorige week weer met 6 man. We hadden allemaal verschillende gerechten en het zag er top uit! Ik heb alles geproefd en het smaakte...
Uitstekend 2012-05-15 door Josep
Restaurant 15a
Wij zijn op zomaar een woensdagavond vorstelijk bediend met vijf heerlijke gangen en erg lekkere bijpassende wijnen. Het dessert en het kaasplankje mochten we samen delen. De kok kwam ook nog even aan tafel en we hebben de lekkerste kalfswang ooit gegeten. Geen beknibbelen op de porties ook. Het was zelfs af en toe een beetje veel, maar who cares?!...
Uitstekend 2012-05-13 door HilverProever
Brother & Sister
loopt niet goed, was helemaal leeg en er kwam na ons nog 1 tafel de hele avond. eten overstijgt niveau eetcafe niet, prijzen wel!
Slecht 2012-05-10 door chri