Buren

Buren biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Pannenkoeken / Poffertjes.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Buren? De populaire restaurants in deze maand zijn De Prins, De Pannenkoekenbakker en De Hobbit.

refresh Top 10

“Recentelijk beoordeeld in Buren”

1. 1. De Prins
  2. 2. De Pannenkoekenbakker
  3. 3. De Swaen

Video van een restaurant in en om Buren

Restaurant video van Vestibule

Recente meningen van restaurants in Buren

De Prins

Zondagavond 04 december hier met 4 personen gegeten. We hadden al gehoord dat het minder was geworden, maar we hadden hier net na de hernieuwde opening gegeten, en waren toen blij verrast. Het was bijzonder rustig qua gasten, later bleek waarom. De dames van de bediening waren correct, en aardig. De keuken was ronduit slecht. Sterk de indruk dat er niet met verse producten gewerkt...

Slecht 2011-12-05 door Watervrees

De Prins

Op 10 augustus met een vriendin gegeten bij De Prins. Aangenaam verrast door originele kaart, gerechten waren heerlijk, attente service. Medewerkers hadden er zin in ons en de andere gasten een leuke avond te bezorgen en zijn daar in geslaagd. Interieur is grappig uitgewerkt met koninklijke touch. Hier komen we graag nog eens terug!

Uitstekend 2011-08-31 door CuliCulemborg

De Pannenkoekenbakker

Veel keus en erg leuk voor kinderen.

Uitstekend 2011-08-07 door Familie_Alberts

De Pannenkoekenbakker

heerlijke pannekoeken. vriendelijk personeel. je kunt hier ook half van de ene smaak en de andere helft van je pannekoek met een andere smaak bestellen. kinderen kunnen lekker spelen en kunnen via een puntensysteem wat men besteld een cadeautje naar keuze uitkiezen.

Uitstekend 2011-08-05 door nvanveen

De Prins

De te jonge bediening kan nog flink wat leren in gastheerschap. Met een klacht over het eten werd niets gedaan. De kwaliteit van eten viel erg tegen. Vlakke smaken, niet verassend en geen goede prijs-kwaliteit verhouding.

Matig 2011-07-22 door Kerkhoven